Darko'yu isterim

Carew'in boşluğunu kaliteli bir golcü ile dolduracaklarını belirten teknik direktör Çalımbay, Kovaçeviç için "Listemizdeki bir isim" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gönlündeki golcünün Real Sociedad'ın tecrübeli yıldızı Darko Kovaçeviç olduğunu söyledi. Çalımbay, "Carew'in gidişi çok ani oldu. Zamanımız çok yok ancak kampın ikinci bölümüne kadar vaktimiz var. Bu transferlerden forvet olanını ikinci kamp döneminde istiyorum" diye konuştu.

BAŞKAN'DAN DESTEK
Rıza Çalımbay, Kovaçeviç için Nihat'tan da olumlu referans aldıklarını söyledi ve şöyle devam etti: "Bana en az Carew kadar hırslı ve disiplinli bir yıldız şart. Kovaçeviç'in yaşı biraz fazla da olsa, tecrübesi bizim için daha önemli. Grafite'i düşündük ama sakat olduğunu öğrenince vazgeçtik. Biscan'dan da hala haber bekliyoruz."

PRİM VE CEZALAR
Teknik patron Çalımbay'ın kafasındaki isimlerin ilk sırasında ise Kovaçeviç olduğu öğrenildi. Elinde kalabalık bir liste olduğunu belirten Çalımbay "Çok iyi bir golcü, kafa hakimiyeti iyi olan bir oyuncu istiyoruz. Kovaçeviç, listemizde olan oyunculardan biri. Ben de onu beğeniyorum" ifadesini kullandı.

Halil Altıntop gelmek istiyor

Kaiserslautern'de oynayan Halil Altıntop'un, F.Bahçe'ye gelmek istediği öğrenildi. Daum'un da bu futbolcuyu çok beğendiği belirtilirken, sarı-lacivertli yöneticilerin, Halil için Almanya'ya bir çıkarma yapacağı iddia edildi. Halil'in bonservisinin 2 milyon euro olduğu öğrenildi.
'Fener olsa gelirdim'

Liverpool'un yıldızı Igor Biscan, Beşiktaş'ı reddederken, "Eğer Fenerbahçe olsaydı kabul ederdim" dedi.

Liverpool'un Hırvat futbolcusu Igor Biscan'dan, Beşiktaşlıları çokkızdıracak açıklamalar... Önceleri Beşiktaş için 'Olabilir' diyen Biscan, siyah-beyazlı kulübün yıllık 1 milyon 750 bin euro'luk teklifini reddetti. Hırvat yıldızın "Ben futbol hayatımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum. Bu nedenle Türkiye'ye ve Beşiktaş'a gelemem" dediği öğrenildi. Biscan'ın, yakın çevresindekilere "Türkiye'de ancak Fenerbahçe'de oynayabilirim. Geçmiş yıllarda benimle ilgilenmişlerdi. Muhteşem bir taraftar topluluğuna sahip olduklarını biliyorum. Eğer teklif Fenerbahçe'den gelmiş olsaydı kabul ederdim" dediği ifade edildi. Hırvat futbolcudan gelen bu açıklamalar, Beşiktaş cephesinde şok etkisi yarattı.

Jefferson depremi

Bordo-mavililerin Botafogo'nın süper kalecisi Jefferson ile 5 yıllık sözleşme imzalaması, Brezilya'da ortalığın karışmasına neden oldu. Jefferson'ın Trabzonspor'a verildiğini öğrenen Botafogolu taraftarlar, kulübün binasını basarken, Botafogo'nun teknik direktörü Gusmao da başarılı kaleciyi satan yönetimi protesto için istifa ettiğini açıkladı.
Erciyes'ten Kartal'a çalım
29 Haziran 2005 16:32

Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Nijerya Milli takım golcüsünü Kayseri'ye getirdi.. Victor Agali, 2 yıllık sözleşmeye imzayı attı..

Türkiye Süper Ligi’nde şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş’ın ısrarla almak istediği Nijerya Milli takımının golcüsü Victor Agali, Kayseri’ye geldi.

Gece Kayseri’ye geldi..

Yeni sezonda Süper Lig mücadelesi verecek olan Kayseri Erciyesspor’un uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Victor Agali, dün gece havayolu ile Kayseri’ye geldi.. Erkilet Havaalanında Erciyesspor’lu yöneticilerden Selim Açık tarafından karşılanan ve Hilton Oteli’ne götürülen Victor Agali, ilk röportajını da www.internetspor.com 'a verdi..

Tercihi Erciyesspor

30 yaşındaki santrfor oyuncu Victor Agali, ayağının tozu ile geldiği Kayseri’de ilk röportajını temsilcimiz Yüksel Yıkılmaz’a verdi. Beşiktaş’ın kendisi ile yakından ilgilendiğini, özellikle Beşiktaş’ta oynayan eski futbolcu Daniel Amokachi aracılığı ile kendisine teklif geldiğini doğrulayan Victor Agali, “Kayseri Erciyessporlu yöneticiler benimle yakından ilgilendi. Sürekli aradılar, uçak biletimi dahi gönderdiler. Beşiktaş’tan daha az para önermelerine rağmen Kayseri’yi tercih ettim” dedi..

Büyüleyeceğim..

Kayseri Erciyessporlu yöneticiler ile her konuda anlaşmaya vardığını söyleyen Victor Agali, “eşimle de çok konuştum bu konuyu. Türkiye’yi ve Kayseri’yi tanıyan bilen insanlara sordum. Hayat şartlarını araştırdım. Belki Beşiktaş takımı Erciyesspor’dan daha köklü ve gelişmiş bir takım. Ama ben tercihimi Kayseri Erciyesspor’dan yana yaptım. Burada taraftara kendimi sevdirip gollerim ile gönüllerinde taht kuracağım. Onları büyüleyeceğime inanıyorum” diye konuştu.

2 yıllık anlaştı..

Melikgazi Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde sağlık kontrolünden geçen Victor Agali, daha sonra Kayseri Erciyessporlu yöneticiler ile transfer şartlarını konuştu. Her konuda anlaşmaya varılan Victor Agali, kendisini 2 yıllığına mavi-siyahlı formaya bağlayan imzayı attı. Agali, basın mensuplarının kendisi ile yakından ilgilenmesine de oldukça memnun kaldı..

İstedik ve aldık

Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu Üyesi Selim Açık, Victor Agali ile uzun süredir ilgilendiklerini dile getirerek, “istediğimiz bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için çok sevinçliyiz. Agali, gerçekten kaliteli ve başarılı bir oyuncu. Bizim takımımıza da büyük fayda getirecektir. Agali’ye teklif çoktu. Özellikle Beşiktaş’ın da istediğini biliyorduk. Agali bizi tercih etti. Kendisine de teşekkür ederiz” dedi.

Darko'yu isterim

Carew'in boşluğunu kaliteli bir golcü ile dolduracaklarını belirten teknik direktör Çalımbay, Kovaçeviç için "Listemizdeki bir isim" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gönlündeki golcünün Real Sociedad'ın tecrübeli yıldızı Darko Kovaçeviç olduğunu söyledi. Çalımbay, "Carew'in gidişi çok ani oldu. Zamanımız çok yok ancak kampın ikinci bölümüne kadar vaktimiz var. Bu transferlerden forvet olanını ikinci kamp döneminde istiyorum" diye konuştu.

BAŞKAN'DAN DESTEK
Rıza Çalımbay, Kovaçeviç için Nihat'tan da olumlu referans aldıklarını söyledi ve şöyle devam etti: "Bana en az Carew kadar hırslı ve disiplinli bir yıldız şart. Kovaçeviç'in yaşı biraz fazla da olsa, tecrübesi bizim için daha önemli. Grafite'i düşündük ama sakat olduğunu öğrenince vazgeçtik. Biscan'dan da hala haber bekliyoruz."

PRİM VE CEZALAR
Teknik patron Çalımbay'ın kafasındaki isimlerin ilk sırasında ise Kovaçeviç olduğu öğrenildi. Elinde kalabalık bir liste olduğunu belirten Çalımbay "Çok iyi bir golcü, kafa hakimiyeti iyi olan bir oyuncu istiyoruz. Kovaçeviç, listemizde olan oyunculardan biri. Ben de onu beğeniyorum" ifadesini kullandı.