Hakan Şükür, Emre Belözoğlu, Tugay Kerimoğlu, Fatih Tekke ve diğerleri... Türk futbolunun Avrupa'da başarıyla temsil ettiler. Şimdi bu isimlere bir yenisi daha eklenmek üzere. Hem de yıldızı henüz tam olarak parlamamış, gelecek vaad eden, çok genç bir futbolcu. Önceki akşam Kayseri'nin F.Bahçe'ye 4-1 yenildiği maçta Sarı-Kırmızılı takımın tek golünü kaydeden İlhan Parlak'a resmen talih kuşu vurdu. Kadrosunda dünyanın en önemli yıldızlarını barındıran ancak, alt yapıya yaptığı yatırımla da dikkat çeken Real Madrid'in Kayseri'nin genç yeteneği İlhan'a talip olduğu öğrenildi. İspanyol kulübünün, ilk etapta B takımında oynatmayı planladığı 19 yaşındaki İlhan'ı U19 Milli Takımı'nda yakın takibe aldığı ve teknik heyetin verdiği rapor sonrasında transfer çalışmalarına başladığı belirtildi. Beyaz Şimşekler, bu transferi gerçekleştirebilmek için de F.Bahçe'den yardım ricasında bulunduğu ifade edildi. Baliç'in transferi ve sezon öncesi Roberto Carlos için yapılan görüşmeler nedeniyle Sarı-Lacivertliler'le yakın ilişkiler içinde bulunan Real Madrid'in, önümüzdeki günlerde Kayserili yöneticiler'le masaya oturması bekleniyor.
kaynak aksam
Ilhan iyi oyuncu olabilir ama ben sahsen inanmiyorum cunku realmadrid ilhani alacagina brazilyali bir genc alir