Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Real Madrid İlhan'ı Istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lightbulb Real Madrid İlhan'ı Istiyor

Hakan Şükür, Emre Belözoğlu, Tugay Kerimoğlu, Fatih Tekke ve diğerleri... Türk futbolunun Avrupa'da başarıyla temsil ettiler. Şimdi bu isimlere bir yenisi daha eklenmek üzere. Hem de yıldızı henüz tam olarak parlamamış, gelecek vaad eden, çok genç bir futbolcu. Önceki akşam Kayseri'nin F.Bahçe'ye 4-1 yenildiği maçta Sarı-Kırmızılı takımın tek golünü kaydeden İlhan Parlak'a resmen talih kuşu vurdu. Kadrosunda dünyanın en önemli yıldızlarını barındıran ancak, alt yapıya yaptığı yatırımla da dikkat çeken Real Madrid'in Kayseri'nin genç yeteneği İlhan'a talip olduğu öğrenildi. İspanyol kulübünün, ilk etapta B takımında oynatmayı planladığı 19 yaşındaki İlhan'ı U19 Milli Takımı'nda yakın takibe aldığı ve teknik heyetin verdiği rapor sonrasında transfer çalışmalarına başladığı belirtildi. Beyaz Şimşekler, bu transferi gerçekleştirebilmek için de F.Bahçe'den yardım ricasında bulunduğu ifade edildi. Baliç'in transferi ve sezon öncesi Roberto Carlos için yapılan görüşmeler nedeniyle Sarı-Lacivertliler'le yakın ilişkiler içinde bulunan Real Madrid'in, önümüzdeki günlerde Kayserili yöneticiler'le masaya oturması bekleniyor.

kaynak aksam

Ilhan iyi oyuncu olabilir ama ben sahsen inanmiyorum cunku realmadrid ilhani alacagina brazilyali bir genc alir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

sanmıorum bu da bana fotomac haberi gibi geldi kaynak ne olursa olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence doğru olabilir de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence şaşırılcak hiçbirşey yok. Birçok büyük takım böyle genç yetenekleri takibe alarak kadrosuna dahil etmeye çalışır. Zaten bu haberde Madrid'in İlhan'ı ilk etapta B takımında oynatacağı yazılmış. Öyle alıpta ASda oynatacak yıldız yapacak diye birşey yazmamışlar

Doğruda olabilir, yanlışda olabilir. Zaman gösterecek.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hikaye.....

puff fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

çok güzel bir haber inş doğrudur
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ilhan milli takımda attıgı harika gollerle kendini bircok avrupa kulubunun transfer listesine sokmustur zaten B takım için alıcaklarmıs bence dogrudur...

Arkadaşlar şu aralar Türk liglerindeki genç oyuncular bir çok Avrupa kulübü tarafından takip ediliyor. Haberin doğruluk payı olabilir. Mert'in dediği gibi böyle genç oyuncular öncelikle alt yapı için getiriliyor. Ondan sonrası oyuncunun performansına bağlıdır. İnşallah İlhan için en hayırlısı olur.

Biz de zaten Türk oyuncuları aşağılama adına herşey var.Oturup mutlu olacağımız yerde diyoruz ki:"Real Madrid genç bir Türk oyuncu alacağına Brezilya'lı bir genç alır." diyoruz.Biz kendi kaynaklarımızı cevherlerimizi koruyamıyoruz.Bizim takımlarımızda yok Deivid yok İnamoto diye yabancı sevdalarından kurtulup böyle çocuklarımıza baksın.Ama şuradan da İlhan Parlak'a bir tavsiyem var:"Sen adını ya İlhan De Souza yap,ya da İlhanoviç yap;bak o zaman nasıl el üstünde tutulursun.Seni Dünya'nin en iyi yeteneklerinden biri yaparlar."

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arda zaten ingiliz takimlar tarafindan takip edildigini biliyoruz
    ilhanda umarim real madrid gider

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    realmadrid ilhani alacagina brazilyali bir genc alir
    bu nasıl bi mantıktır anlamak mümkün değil sanki dünyada bi tek iyi futbolcu brezilyadan çıkıyor türkiyedende genç yetenek çıktığında alabilirler çok normal hatta ingiliz takımlarının altyapılarına bak futbolda adı sanı duyulmamış ülkelerin gençleri altyapı takımlarında oynuyor...örn:man unt.de çinli bi futbolcu var chelsea de kongolu var vb. alışmak lazım artık bunlara ilhan dediğiniz futbolcu şuan türk yaptığımız nobreden ve onun gibi bi çok futbolcudan çok daha iyidir bundan eminim...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Hikaye.....
    aynen.........

Nesil
    2005
    Yer
    ev

sanmam ilhan iyi ama bir R.Madrid in isteyeceği futbolcu değil

Nesil
    2006

Bu haberin gerçek olduğunu sanmıyorum.

İlhan genç bir oyuncu şuan Real Madrid gitmesi çok zor çünkü o seviyede oynamıyor ama bu oynamıyacak anlamına gelmez çünkü geleceği var kendini daha da geliştirir Avrupa Kupalarında oynama fırsatı bulursa belki Real Madird olmaz ama en azından İspanya 1. Liginde görebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bencede ilhan real madridde oynayacak biri degil hem kendisi hep yedek oynuyor adam ilk defa ilk onbirde cikti hemen hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

doğruysa harıka bi haber

ilk etapta B takımında oynatmayı planladığı 19 yaşındaki İlhan
    real madrid B takımında oynatacaklar diyor. ki bence kesinlikle orda oynayacak kapasiteye sahip umarım gider...

Türk futbolcuları küçümsemeye devam edin siz bu zihniyetle çok iyi yerlere geliriz

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kimse türk futbolcularını küçümsemiyor ama şuda bir gerçekki o kadarda iyi değiller

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kucumsemiyoruz tabiki gercekleri soyluyoz

bence ilhanin bu sene bekleyip galatasaraya gelmesi ve sonra büyük bir parayla avrupanin baska kulübe gitmesi lazim,hem biz karli cikariz hem kayseri hemde ilhan.

hmm gerçekleri söylüyorsunuz... hiç real madrid b yi izlediniz mi? takımın yapısını biliyormusunuz??

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    hmm gerçekleri söylüyorsunuz... hiç real madrid b yi izlediniz mi? takımın yapısını biliyormusunuz??
    eğer Kayseriden daha kötü bir durumda ise zaten gitmesine gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben izledim real madrid tv de

takımın işleyiş yapısına göre alınabilecek oyunculardan... türkiye u19 daki en yetenkli oyunculardan biri ya ilhan parlak'ı takip etmiyosun ya real madrid b yi... adamlar a takıma almıyor b takıma alıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    evet yorum yapanlar hiç real madrid b yi izledinizmi
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by semsi1991 View Post
    evet yorum yapanlar hiç real madrid b yi izledinizmi
    izlemedim ama sizin söylediklerinizden anladığım kadarı ile pek iç açıcı değil durumları
    buna paralel ben derimki eğer R.Madrid b nin durumu kötü ise İlhan başka bir avrupa takımına gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real Madrid B'ye bir oyuncumuzun gitmesi bile inanılmaz karşılanıyorsa, Türk futbolunu biz bile çok aşağı seviyede görüyoruz demekki.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hepsnide takip ediyorum ustelik maci canli izledim u19 un
    arda ilhana super gol attirmisti

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    izlemedim ama sizin söylediklerinizden anladığım kadarı ile pek iç açıcı değil durumları
    buna paralel ben derimki eğer R.Madrid b nin durumu kötü ise İlhan başka bir avrupa takımına gitsin
    real madrid b de iyi performans gösterirse madrid A ya geçme ihtimali çok yüksek

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri