Dün herkes benim gibi büyüklerini dolaştı heraldeKafeye topu topu 13 mesaj yazılmış
Herkese günaydın diyerekten yine kafeyi açıyorum![]()
Dün herkes benim gibi büyüklerini dolaştı heraldeKafeye topu topu 13 mesaj yazılmış
Herkese günaydın diyerekten yine kafeyi açıyorum![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Herkese İyi Bayramlar nasılsınız bakem iyi bayram harslıgı topladınızmı sahsen ben 0 ytl falan topladım![]()
saol iimm...........
merhaba cafeciler nasilsiniz
arda tavla bilirmisinn
bilirim ama benim su anda cok önemli bi isim var,yanlislikla kontrol panelinden epostami degistirdim,simdi futbol bölümüne msj yazamiyom adminler bii baksalar cok sevinecem.![]()
offf yaa hala basvurum kabul edilmedi,hay ben kafama,ne oynarsin epostayla birak orda kalsin demiiiiiiiii offf offff![]()
kabul ederler canını sıkmaa
Dün akşam bayaa şamata olmuş.
Selamlar..
Merhaba Aygün.![]()
valla yaa neden taktın bu kadar...
Herkese SeLamLar..
biraz sonra çıkıcam yarın yolculuk var tabıı alı samı yen bekle beni bursa_mmmmc geliyo![]()
aman abi dikkat taşkın abinin koltuklardan biri gelmesin![]()
aaaah karnım ağrıyo kaç gündür ya off![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
fazla tatlı yemişsindir ondan agrıyordur![]()
eveet açılışı karete maçı ile yapıyoruuuz
heyaaaaaaa huuuyt peyaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhuuuuuuuuu haaaayt tfıssssss pat küt gümmm höyt hu ha hııı ıııııııhhhhhh çat kırrrtttt aaaaahhhhhhhhhh lan anan...küt güm heyaaaaaaaa çaaattttttttırrrrttttt ahhhhhhsgrokgmtrhıyrhjistrdgımiwp(öldü)hossssssss
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
guşlar selamınaleyküm
güzel bir açılış olmamış anlaşılanNeyse burada olduğumuzu hatırlatıp çalışmaya devam edelim...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
selam millet nasilsinizz???
hürmet abi imzanı değiştir bugün değil dün olucak o
bide senin adın burakdı demi
iyiyiz sen![]()
Burak ben sana dedim, oğlum hergün büyüyoruz sen nasıl imzanı kontrol edeceksin diye ama dinleyen yok ki...![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
evet buraktı dur değiştiriyim
arkadaslar bu haftasonu mustafa abi ile buluscaz ve ben hayatimdaki ilk roportajimi yapcam... suan soru hazirlamakla mesgulum bana yardimci olurmusunuz??
Yeni Bir Konudan Selam Guşlar![]()
Naparsınız Anlatın Bakem ?
Tertemiz Bir Konuda Anlatın Bakalım
Hea Bu arada Eski Konu Fazla Mesaj Atıldığından Dolayı Değişiklik Zamanı Geldiydi
Onuda Yaptık![]()
Buradan Bomba Gibi Devam..
Kuşluk alanına sadece 00.00 - 08.00 arası mesaj atabilirsiniz. Bunun haricinde atılan mesajlar silinir...
Artık Buradan Devam![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...485#post357485
Ahanda guşluğumuz da terfi etti, hayırlı uğurlu olsun. Nice yeni başlangıçlara guşluk bunu hakediyor...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
evet yeni guslugumuz hayirli ve ugurlu olsuun... nide 7 bin kusur msjlara![]()