galatasarayla oyuna başladığımda 2019 a kadar gelmiştim ilk 3 sene 1 şampiyonluk 2 tanede türkiye kupası aldım ama hep alt yapıdan oynatmıştım irfan basaran 16 yaşına girer girmez oynattım özgürcanı ve diğerlerini sürekli oynatmıştım ilk sezon 13. bitti kırk kere ültimatom alıyodum ikinci sezon 4. bitirdim sadece 20 yaşaltı transferleri ile devam ettim 3. sezon sonunda şampiyon oldum tabi bu sene ecc yede katılmıştım gruplarda elenip uefa ya kaldım orda da çeyrek finalde beraberliklerle elendim sonraki sezon da böyle geçti ama gençler taş gibiydi bu arada gs nin itibarı ulusal olduama cafercan özgürcan volkan bekçi irfan basaran kıtasal olmuşlardı özgürcan la irfan başaran ağlıyıp duruyodu artık büyük takım istiyoruz olmuyo boyle diye ama takım bi oturdu 10 sene üstüste ecc aldım 7 kere türkiye şampiyonu oldum 5kerede türkiye kupasını aldım ve oyunda ilk 5 sezon yaş ortalaması en genç takımdım sonra bıraktım şimdi yine başladım 2011deyim full aksesuar gidiyorum
![]()

ama cafercan özgürcan volkan bekçi irfan basaran kıtasal olmuşlardı özgürcan la irfan başaran ağlıyıp duruyodu artık büyük takım istiyoruz olmuyo boyle diye ama takım bi oturdu 10 sene üstüste ecc aldım 7 kere türkiye şampiyonu oldum 5kerede türkiye kupasını aldım ve oyunda ilk 5 sezon yaş ortalaması en genç takımdım sonra bıraktım şimdi yine başladım 2011deyim full aksesuar gidiyorum
Alıntılı Yanıtla