Evet beinmde sinir olduğum bazı şeyler var
özellikle küçük takımlar (3-3-2-1-1) taktiğini uygulayıp oyunu resmen uyuyorlar sonra orta sahada 3-4 pas yapıp uzaktan gol atmaya çalışıyorlar.
sonra bu uzaktan yenilen goller canımı çok sıkıyor. olmadık anlarda olmadık yerlerden (en yakını 30m oluyor genelde) ve olmadık adamlardan (U. şutu 13'un altında olan oyunculardan bile) gol yemek. abartsız maçlarımın 3/4 ünde böyle goller yiyorum. özellikle son sezonumda bu iş iyice canımı sıkmaya başladı. iyi bir yabancı kalecim vardı onu sattım nasıl olsa bir işe yaramıyor adam bu kadar mı uzaktan gol yer? şimdi potansiyeli olan bir türk kaleci koydum bu da yiyor ama en azından yabancı kontenjanında yer tutmuyor.

son olarak ise bazı yıldız oyuncuların gereğinden fazla abartılması (İbrahimovic, Adriano vs) Juve ile Şl'de eşleştğimde ilk maçta adamlar beni 3-0 yendi evlerinde şut bile atamdım Zlatan 1 gol bir asistle oynadı ve sakatlandı. rövanşta bir o yoktu 4-0 yendim. Adamın varlığı ve yokluğu çok etkili oluyor + Aklıma yeni geldi bir de Chelsea'sinin listedmdeki oyunculara uçuk kaçık teklifler yapması. Adamlarda para hiç mi bitmiyor anlamıyorum iki sezondur Uefa kupasında oynuyorlar üstelik (Bende giderek güç yitriyorlar Süper Kupada pozisyon vermeden "hummer" ladım adamları:P