genel çerçevede oyuncuların güçlerine bakıldığında aslında türk oyuncuların inanılmaz kötü yapıldığını düşünmüyorum ben.evet türkiye ligi için çok detaylı araştırma yapılıp tüm oyuncuların güçleri birebir yansıtılmamış ama gerçekçilikten de uzak sayılacak bir durum yok bence.büyük kesimin ultra güçlendirilmiş update edilmiş türkiye ligi oyunu oynamasından dolayı dünya starı olarak gördüğümüz oyuncuları bir anda bir-iki 15 üstü güçle gördüğümüzde isyana başlıyoruz.örnek olarak ardayı alırsak evet potential abilitysi düşük bırakılmış ama oyunda ilk anda çıkan güçlerinden de daha fazlasına sahip değil arda.(tabi çoğu türk oyuncunun özelliklerinin random olarak bırakılmış olmasının hala en büyük sıkıntımız olduğunu da unutmamak lazım hiç olmazsa maçları yayınlanan dört büyük takımın oyuncuları tam anlamıyla düzgün yapılabilir)

hayır kaldıki geçen seneye göre daha düzgün durumda türkiye ligi.oyuncuların özel hareketleri eklenmiş en azından oyuna.evet eksikler hala var ama inceleme konusunda gelişmeler devam ediyor.

oyunun kendi içindeki fazla kırmızı kart ve sakatlık olayı benim de ilk başlarda yakındığım bir durumdu.ama oyunu oynadıkça olayın o kadar abartılmadığını gördüm.antremanların sakatlık konusunda bir hayli etkisi olduğunu da belirtiyim.sadece kırmızı kart olayı için patchde ufak bir ayarın gerekli olduğunu düşünüyorum.

oyun bana göre geçen seneki oyuna göre çok daha iyi ama yapılan değişikliklere ve yeniliklere uyum sağlamamız biraz sancılı oluyor.