1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: "Başsavcılık'tan Ulusoy'a Dava"

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    bu kardes sin haberleri ilginc oluyor hep
    hemde ustelik hep fenerbahceyi cok yakindan ilgilendiren haber oluyor
    Haluk Ulusoy yıllarca Fenerbahçe'nin üzerine oynadı.Konuşulanları burda söylemek istemiyorum, Türk Futbolu yıkılacak cinsten.

Haluk Ulusoy'un çok daha önceden yargılanması gerekirdi.
    Ayrıca TFF kasasında yüklü miktarda eksik olduğu söyleniyor ve faturaları da yokmuş.Uzun bir süre gizlenmiş..

Haluk Ulusoy o koltuğu hiçbir zaman haketmedi!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Haluk Ulusoy yıllarca Fenerbahçe'nin üzerine oynadı.Konuşulanları burda söylemek istemiyorum, Türk Futbolu yıkılacak cinsten.
    Haluk Ulusoy'un çok daha önceden yargılanması gerekirdi.
    Ayrıca TFF kasasında yüklü miktarda eksik olduğu söyleniyor ve faturaları da yokmuş.Uzun bir süre gizlenmiş..

Haluk Ulusoy o koltuğu hiçbir zaman haketmedi!
    burada söylenmeyecek cinsten bişeyler yapmış hee fbye haluk ulusoy o da güzeLL ve de Türk futbolu yıkılacak cinsten serhat uluerenlik bi mevzu sezdim birden

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    burada söylenmeyecek cinsten bişeyler yapmış hee fbye haluk ulusoy o da güzeLL ve de Türk futbolu yıkılacak cinsten serhat uluerenlik bi mevzu sezdim birden
    Ben bunları burda açıklayamam, İnternet Kanunu diye bir kanun var.
    İnan bana hiç duymak istemezsin, sana şöyle söyleyeyim ligdeki bütün dengeleri değiştirmiş bir kişidir.

Kabul etmek istemezsen o senin kararındır, kara lekeleri kabul etmek istemeyenlere tarih gerçekleri kabul ettirir ...

O ne isterse o oluyor maalesef, temiz bir lig için yeni adil bir başkan şart ...

Mesaj Yetkileri