1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Orduspor Kariyerim!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beyler nihayet taktigimi oturttum takim iyi gitmeye basladi yakinda taktigimi sitedede yayinlicam bakarsiniz ozaman sizde denersiniziste son uc macta aldigim sonuclar
    Ordu 4=1 Karsiyaka
    Kocaelispor 1=1 ordu dakika 90 da yedim
    Ordu 2=0 mardinspor

benim oyunda ordu on maç sonunda 13. sırada en iyi oyuncusu 9maçta 7golle fatih şen

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by umutumut67 View Post
    benim oyunda ordu on maç sonunda 13. sırada en iyi oyuncusu 9maçta 7golle fatih şen
    kardes ben fatis sen sattim 500 e

Ve sonunda 2.senemde lıg bıttı ve malesef lıgı 14.sırada tamamlayıp yıne superlıge cıkamadım ama artık taktıgımı oturttum yenı taktıgım sayesınde 8 macta 5 galıbıyet,2 beraberlık,1 maglubıyet aldım o lıdere karsı bu da neyı gosterıyor takımın bu taktıkle ıyı yolda oldugunu gosterıyorgelcek sene kesın superlıge cıkcam aslında oyun yınede sarıyor

Suanda genc bır kac oyuncu alıyom
    Berk baran AMR
    Babur tın AMLC

Şimdi cok ıyı bır stoper arıyom stoper bulunca ıs tamam hava hakımıyetı ıyı olan bır stoper arastırıyom ıyısallah bulurum
    Butcem 96 k

Arrow

Abi işin zor ama kolay gelsin diyeyim yani. O kadar az paran var. oyuncu getirmende bir hayli zor. Bence takımı şöyle baştan bir yenile derim. Sezon boyunca iyi performans gösteremeyen adamları sat. Yerine daha iyi alternatifler bulabilirsin belki. Antrenman sahanda muhtemelen iyi değildir. Ama antrenman programın ile biraz oyna derim. Antrenman önemli çünkü. Taktiğe gelince orta sahanı kalabalık tut. Adamlarını özellikleri hakkında pek bir bilgim yok. Ama yerden ve yavaş tempo ile oyna derim sana. Gerçi sen ne yapacağını iyi bilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by BruceBowen View Post
    Abi işin zor ama kolay gelsin diyeyim yani. O kadar az paran var. oyuncu getirmende bir hayli zor. Bence takımı şöyle baştan bir yenile derim. Sezon boyunca iyi performans gösteremeyen adamları sat. Yerine daha iyi alternatifler bulabilirsin belki. Antrenman sahanda muhtemelen iyi değildir. Ama antrenman programın ile biraz oyna derim. Antrenman önemli çünkü. Taktiğe gelince orta sahanı kalabalık tut. Adamlarını özellikleri hakkında pek bir bilgim yok. Ama yerden ve yavaş tempo ile oyna derim sana. Gerçi sen ne yapacağını iyi bilirsin.
    kardes yasli oyuncular cogu gitti
    kadroya iki tae genc aldim antreman programim super
    simdi iyi bir stoper ariyom

Mesaj Yetkileri