-
dikkatinizi çekti mi.çıkan kartlar hakemlere göre değişiyo.bi hakem war mesela ilk 4 maçımın 3nü yönetti(bu da enteresan bi hata) sarı kırmızı hawada uçuruyo her faule kart nerdeyse.adam 3 haftada 40 sarı 5 kırmızı fln çıkarmıştı.ama bazı hakemler var faulleri kartsız geçiştiriyo 2 maçta 1 sarı kart çıkaran hakem var.bunları maç sonuçları ekranından refrees den bakabiliyosunuz.sakatlıklar da biraz abarılmış.Runje 3 hafta yoktu 2 maç oynadı 3 hafta daha yok bi kaleciye göre yüksek rakam.delgado nun değeri çok düşük aldığı maaş çok düşük bu da hata.
bana en zevk veren olay şu uefa ligi oldu.bu statüden acayip keyif aldım diye de ayrı bi not
-
himm
ya arkadaslar bende database large olarak ayarlandigi halde aktif olan oyuncu sayisi oldukca kisitli.cm(cm3 kisitli demek istemiom) den beri ilk defa bu kadar kisitli oldugunu dusunuyorum.sistem gereksinimleri ile bi alakasi var mi bunun merak ettim cunku medium database de ayni oyuncu oranini verio.bisey daha var turk vatandasi olan bi ton alman isimli sahis var.yani bi kismini anlayabilirim ama turkiye ligleri bu kisilerden dolayi sacmalik halini alio.ben bu kadar hataya ilk kez rastladim.
Mesaj Yetkileri