bende vista var c: sürücüsünde documents & settings yok yardım
bende vista var c: sürücüsünde documents & settings yok yardım
ohhhh be ne zamandir cildirmistim oyun oynanmiyo die kurtuldum cok sukur o klasoru silince emegine saglik konuyu acanin yorum yapanlarinda
Ben de bulamamıştım başta bu klasörü.Ancak sornadan nasıl bulacağımı keşfettim.Bu sorunu yaşayanlar için yardımcı olayım dedim;
Yerel Disk C'den Documents and Settings ve sonra kullandığımız hesaba ait kullanıcı adına girdiğimizde,eğer Application Data klasörü orada gözükmüyorsa yapmamız gereken şudur;
Pencerenin üst kısmından Araçlar'a tıklayıp oradan klasör seçeneklerine giriyoruz.Daha sonra açılan pencereden görünüm sekmesine girip,gizli dosyalar ve klasörler kısmından,gizli dosya ve klasörleri göster şıkkını işaretliyoruz.
Bu kadar.Daha sonra Sports Interactive klasörünü silip oyunumuzu oynayabiliyoruz.
Beni gizli klasörlerü görmek rahatsız ediyor.Sizi de rahatsız ediyor ise aynı şekilde bu sefer eski şıkkı,yani;Gizli dosya ve klasörleri gösterme şıkkını ilşaretleyip işlemi tamamlıyoruz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
İyi oyunlar....
bulup da silemeyenler var bide
siliyorum ama salt okunur dosyalar surekli yeniden cikiyor oyunu acmaya calsitikca
evet aynısı banada oluyor siliyorum yine çıkıyor ama oyunu etkilemiyor
array access out of bounds
hatasi ve sonradan
a serios error was encountered and the application will close.An error file has been generated in
hatasi veriyo bu konu hakkinda bi bilgisi olan varmi...
çoğu kişinin yararına olacaktır
[SIGPIC][/SIGPIC]
ya ben siliyorum i Sports Interactive ama tekrar aynı hata yı verio bakıyorum sildiğim yerde tekrar gözüküo Sports Interactive bi yardım etseniz??
Abi sports interactive değil onun içindeki fm2007 klasörünü sileceksin.
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Ayrıca hayati kardeş BELGELERİM deki Sports Interactive Klasörünüde sileceksin.O zaman kesin sorun hallolacaktır...
Hatta sitenin bir moderatörüde bu sorunu aynı şekilde çözdü...
sildim herşeyi yaptım olmuo
Belgelerdekini sildinmi taktik anternman save bütün her şey giderki
sonunda oynamaya basladim yardimlariniz icin saolun
bu klasör ne işe yarıo?
FM Gazetesi
aplication datadaki sports interactive klasorunu siliyorum ama oyuna girince yine siyah ekran veriyor ve sildigim dosyalari yeniden yaratiyor bunu nasil engelleyebilirim bilen arkadaslarinin yardimlarini bekliyorum.
Ya ben Siliyorum Sports İnteractive Dosyasını,Alt+Tab ile geçiş yaptığımda yeniden o klasör beliriyo millet oyunu oynamaktan bıktı ben hala oyunu oynayamadım
cache dosyasını silince oyun çalışmıyor siyah bir ekran çıkıyor
evet ben de oyunu zar zor kurdum şimdi de siyah ekran oluyo applicition hatası.
.../Application Data/Sports Interactive/Football Manager 2007 klasörünü oyuna Girmeden önce HER ZAMAN silmeli miyiz yoksa ilk girişte bir kere silmek yeterli mi? çünkü her oyuna girdikten sonra tekrar klasör kendiliğinden oluşuyor...
Gizli dosyaları görüntülememe rağmen o dosyayı bulamıyorum. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Kimseden ses yok. Her şeyi yapıyorum ama oyuna girme dahi girmiyor. Siyah ekran filan gelmiyor ekrana. Bende fm 2007 oynamak istiyorum. Yokmu sesimi duyan bir insan evladı...
valla silsenizde işe yaramıo ben soliim heryerde solenenleri yaptım atmadığım takla kalmadı yok artık 2008e kadar beklicez başka çare yok yada benden size bi tavsiye daha çunku bi onu denemedim ben bendeki fm 2007 yi 2 pc yede kurdum ikisindede aynı siyah ekran birde başka bi fm almayı deneyeceğim belki o zaman sorun çozulur denemekten başka çarem yok sonucu sizlerede bildiririm