Fenerbahce-Vestel Manisa
Pazar Saat 19:00 da Başlıcak Maçı Selcuk Dereli Yönetecek
Fenerbahce-Vestel Manisa
Pazar Saat 19:00 da Başlıcak Maçı Selcuk Dereli Yönetecek
Manisa nın en iyi oyuncularından Rafael yok.Bence Fenerbahçe kazanır puanlar eşitlenir.Vestel beraberlik alsa iyidir
[SIGPIC][/SIGPIC]
vestel kazanması bizim işimize gelir ama fener kazanacaktır rafael olsa belki bir şans olurdu ama...
So what?
Saike
Bence bu maç berabere biter.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
berabere bitse keşke
Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Liderliği geri alacağız...![]()
Vestel kazansın, lig biraz daha kızışsın.. İstanbul, istanbul nereye kadar ya![]()
fener aLIR HERALDE
berabere biter bencee
İnşallah kazanırız.Ama berabere bitme olasılığı yüksek.
fenerbahcede kezmanla mehmet yozgatli yok ama onlarin alternatifleri var manisada ise alternatifsiz rafael ve borbiconi eksik manisa iki oyuncunun eksikligini hisseder ve fenerbahce maci alir
Fenerbahçe bu maçı alır.Her nedense kötü takımlara karşı zorlanıyor fenerbahçe vestelmanisayı rahat geçicek bence.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
2-0 fener alir bence...
vestelin kazanmasi ligde kimsenin isine gelmiyor .. vestel kazanirsa 2. ile puan farki 6 a cikiyor .. bu kimin isine yarar .. objektif olarak bakarsak fenerbahce alir gibime geliyor ..
Arkadasım konunun baslıgı yanlısmac manısada olcak
sen fenerbahce-manısa yapmıssın
Fenerbahce cok sansli cunku rakibim en iyi ik oynucusu yok johana super stoper yok ha tabiki birde en golcu oyuncu rafael yok bu yuzden bu mac fener alir ama bendede bir umut var cunku ersin yanal fenerbahceye karsi takimi daima iyi oynatir
manisa manisa şampiyon manisa
fenerbahçe zorda olsa kazanacaktır
Muhtemel 11'ler
Vestel Manisaspor
Bülent
Ümit
Johana
Burak
Hakan Balta
Sezer
Uğur
Selçuk
Zelenka
Metin
Holosko
Fenerbahçe
Rüştü
Önder
Lugano
Edu
Ümit
Appiah
Deniz
Aurelio
Tuncay
Alex
Deivid
Stad: 19 Mayıs
Saat: 19:00
Yayın: Lig TV
Hakem: Selçuk Dereli
valla selçuk dereli bişeyler yaparsa kesin manisa![]()
ya berabere bitsin ama yaaaa
manisa yener en az beraberlik
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
berabere biter gibime geliyo
beyler konu basligi yanlis yazilmis
Bu macı kesın fenerbahce alcak bosuna umıtlenmeyelım cünkü manısada johana yok rafael yok..........üstelık fenerbahce duran toptan cok gol yıyor bu ıkı uzun yok.......üstelık fenerbahce duran toptan cok gol atıyor ama bu uzun yok
fener alır bu maçı lider değişir bu hafta yoksa manisa götürür işi ligin başı olmasına rağmen sonuçta 6 puanlık bir maç
rafael içinse o da samsunumuzdan ayrıldı gol kralı olucaktı valla allahtan oynamıyor bu akşam
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
vestel deki eksiklikler çok önemli ama ersun yanal belli oyunculara göre takım kurmadığı için yani takım oyunu var belki beraberlik sonra fener diyorum
So what?
Saike
Yozgatlı ile Kezman'ın olmayışı çok kötü ama fener iyi bi hava yakaladı son haftalarda.. Eğer liderliği almak için hırs da yaparsa fener, alır bu maçı.. Bence skor 1-0 ya da 2-1 FB lehine
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Macıda koltugumuzuda alırız.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manisa maci alacaktir,bundan kimsenin süphesi olmasin
Benim şüphem var açıkçası...
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum, Yozgatlı yerine Deniz oynayacakmış galiba yine kalabalık orta saha ile oyunun kontrolünü elimizde tutabiliriz. Manisa kontralarını engellersek kazanırız. Bol gollü geçeceğini düşünüyorum yine geçen seniki gibi...
"YÜCE ATATÜRK"
fenerbahçe alır gibi ama gönlüm vestelden yana...