1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

Hybrid View

Thumbs up

Kardeş uğraşıp birşeyler yapmaya çalışmıssın. Gördüğüm kadarı ile de başarılı olmuşssun. Tebrikler. Ben daha taktiği indirmedim ve taktiğin işe yarayıp yaramadığı hakkında atıp tutamam. Aynen dediğin gibi o fantastik diablo veya uber2 gibi taktiklerin işe yaramadığı daha gerçekçi bir anlayış var FM 2007'de. Yalnız öğrenmek istediğim birşey olacak. Taktikte dizilişe göre oyuncuların mevki mevki özellikleri ne olmalı. Yani genel olarak taktiğin işe yaraması için ne gibi özelliklere sahip olan oyuncular lazım. Bunu cevaplarsan teşekkür ederim. Daha önce de cevapladıysan kusur bakma kardeş. Gerçi ben taktiğe göre takım değil takıma göre taktikten yanayım ama yinede emeğine sağlık. Teşekkürler...

Quote Originally Posted by BruceBowen View Post
    Kardeş uğraşıp birşeyler yapmaya çalışmıssın. Gördüğüm kadarı ile de başarılı olmuşssun. Tebrikler. Ben daha taktiği indirmedim ve taktiğin işe yarayıp yaramadığı hakkında atıp tutamam. Aynen dediğin gibi o fantastik diablo veya uber2 gibi taktiklerin işe yaramadığı daha gerçekçi bir anlayış var FM 2007'de. Yalnız öğrenmek istediğim birşey olacak. Taktikte dizilişe göre oyuncuların mevki mevki özellikleri ne olmalı. Yani genel olarak taktiğin işe yaraması için ne gibi özelliklere sahip olan oyuncular lazım. Bunu cevaplarsan teşekkür ederim. Daha önce de cevapladıysan kusur bakma kardeş. Gerçi ben taktiğe göre takım değil takıma göre taktikten yanayım ama yinede emeğine sağlık. Teşekkürler...

Gulyabani taktiği için mevki bilgileri :

DC: dc
    DC dc
    DL: DL ve +WBL olursa daha iyi,+passingi iyi olursa harika
    DR: DR ve +WBR olursa daha iyi.,+passingi iyi olursa harika
    DMC sol: DMC + MC olursa daha iyi.dribling +passingi iyi olursa harika
    DMC orta: DMC yeterli ,marking tackling iyi olsun
    DMC sağ: DMC + MC olursa daha iyi,dribling +passingi iyi olursa harika
    AMC sol ve sağ: AMC + FW olursa daha iyi,herhangibir ofansif özelliğinin iyi olması oyuna yansır yani farketmez.
    Teak forvet:ST veya FW,boyu posu yerinde olursa daha iyi.

genel olarak hızlı ve pres yapan takımınız varsa köeyi döndünüz demektir.

Mesaj Yetkileri