1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Arkadaşlarımı çok özledim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Unhappy Arkadaşlarımı çok özledim

Mersinden ankaraya taşındık arkadaşlarımı özellikle de 8. sınıftan arkadaşlarımı çok özledim bir türlü mersindeki arkadaşlarım gibi arkadaş bulamıyorum öyleki atlayıp otobüse mersine gidesim gelio

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

aynı acıyı bende çekiyom be kardeş 8. sınıfa geçtim seviniyodum arkadaşlarla bu yıl şunu yaparız bunu yaparız diye babam aldı beni okulumdan taşıncaz diye şimdi anladım arkadaşlarımın değerini ah bi geri dönebilsem
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eee hayat bu kadar acı yenı taşındığın yerde de arkadaşın olur ve eskı yerini unutursun bile

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

hiç sanmıyorum ya 15 yıllık ömrümün 13 yılı mersinde geçmişti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok acı bir durum. Unutmaya bak, hatırlamamaya çalış diyeceğim ama unutmak çok zor. Üzülmeyin..

Alışırsın demek zor ama seni belkide en çok anlayan benim. 14 sene İstanbul'da yaşadıktan sonra Ankara'ya taşınmak ve orada 4 sene yaşamak bana zulüm gibi gelmişti. Ama yine İstanbul'a geri döndüm. Hayat bu ne yapacağı belli olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Kardeş üzülme ya.Alışırsın yenilerinede....

Bi bakımdan aslında şanslı saymalısın. Ben 7.sınıfın yarısında ayrıldım, 1.5 sene ilköğretimi ayrı bir okulda okudum, tam alıştım derken lise çağı geldi orada 2.5 sene okudum baya bir alışmıştım, ısınmıştım ama yarı dönem olmadan ayrıldım, İstanbul'a geldim ve 6 aylığına bir okula gittim, şimdi dershane ortamını ayarlamaya çalışıyorum..

Bu bakımdan biraz kendini iyi hissedebilirsin belki

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

ben de 5. sınıfın yarısında ayrılmak zorunda kalmıştım orada 6 yıllık arkadaşlarımda vardı 2 ay kadar çok zorluk çekmiştim ağladığımı hatırlarım cidden ama sonradan geçti şimdi çok memnunum takma kafana bu yıl liseye geçince yine zorluk çekecez ama atlatırız inşallah

arkadasim senin yasadigin zorluklari bende yasiyorum su an,izmirde 7 sene kalip sonra 2005 yilinin agustos ayinda almanyaya tasindim,ve simdi izmirdeki kankilerimi dostlarimi cok özledim,bazen odama cekilir eski günleri düsünür hüzünlenirim,ah be gene duygulandim dost gibisi yok ya.elin gurbetinde dostlarin olmadan yasamak insana cok kötü koyuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ne kadar sıkıldığımı ve özlediğimi tahmin edebilecek kişiler var demekki
    bi de eray abi ben manyak mıyım sen de arrkadaşlarından ayrıldın diye memnun olayım

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

zor bı durum gecmıs oLsun aLısırsın yaa orayada

Mesaj Yetkileri