1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Oyundaki En Iyi DR(Sag Back) Hangisi ?

Hybrid View

iyide çok mu iyi sadece tr liginde oynatırım ben onu adam ferrairayı beğenmemiş oyundaki en iyi say bek diyo sen git bi istersen puyol a sergia ramosa bak en iyisi halimmi onlarmı...

Quote Originally Posted by patriot45 View Post
    iyide çok mu iyi sadece tr liginde oynatırım ben onu adam ferrairayı beğenmemiş oyundaki en iyi say bek diyo sen git bi istersen puyol a sergia ramosa bak en iyisi halimmi onlarmı...
    Performanlarini gormem lazim kardes, ama sergi ramos sag bek diil stoper sadece realde sag bek oynatiliyo sag bek ozelliklerine sahip diil, cicinho, eduardo ratinho, cafu, halim kurtulus bunlar gercek sag bek, zambrotta dunyanin en iyi oyuncularindan biri bence ztn.

Dani Alves

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

bence rafinia yı al kardeş shalke den..ben gerçektede çok beyeniyorum bu çocuğu çok süratli ve çok güzel ileri çıkıyor zaten önünde de harika adamlar oynuyo chelsea de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence zaccardo veya daniel alves den birini almalısın

dostuumm fazla düşünmeee!!!eduardoo ratinho!!!! alll beenmessennnn kafamı kesriimm olay budur

Quote Originally Posted by cm987 View Post
    dostuumm fazla düşünmeee!!!eduardoo ratinho!!!! alll beenmessennnn kafamı kesriimm olay budur
    katılıyorum kardeşime oyunda ustune yok ne rafinha nede cicinho al bunu bak keyfine.

8. Thumbs up Rafinha

Quote Originally Posted by FBahadir View Post
    katılıyorum kardeşime oyunda ustune yok ne rafinha nede cicinho al bunu bak keyfine.
    rafinha yı bukadar küçümsemeyin pls adam süper ya yapmayın birini öveyim derken diğerini yerden yere çarpmayın

walla dani alves var süper o adam bayılıyorum hızlanmasına

Mesaj Yetkileri