Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Oyundaki En Iyi DR(Sag Back) Hangisi ?

Exclamation Oyundaki En Iyi DR(Sag Back) Hangisi ?

Arkadaslar Chelsea ile sezona basladim 300 kusur milyon dolar verdi sagolsun Abrahamovic Kadroya baktigimda P.Ferraira haric tum oyuncularim super fakat bir DR almam gerekiyor sanirim, siz kimi onerirsiniz ?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ben o bölgede Mehmet Topuz'u kullanıyorum.Gerçekten iyi oynuyor.Ama Rigobert Song'da oraya güzel bir isim olabilir.

3-5-2 oyna chalsea ile sağ beke gerek yok bi tane dünyaca ünlü defans al (puyol,ferdinand)boşu boşuna arama sağ bek.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by uAnıl2 View Post
    Arkadaslar Chelsea ile sezona basladim 300 kusur milyon dolar verdi sagolsun Abrahamovic Kadroya baktigimda P.Ferraira haric tum oyuncularim super fakat bir DR almam gerekiyor sanirim, siz kimi onerirsiniz ?
    Zaccardo-Palermo
    richards-m.city

Halim Kurtulus oyunun en inanilmaz sag beki..

vanden borre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en iyisi zambrotta...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

thuram i ben orada kullanmayi severim. yolardir fm de onu herzaman alirim

kesinlikle uğur uçar.....şaka bi yana belki chelsea yi kaldıramaz ama ora için bencede en iyisi ya zambrotta yada puyol olurdu..

10. Default

adam 300milyon dolar bütçem var diyo ve ferraira gibi bi futbolcuyu istemiyo sizin önerdiğiniz futbolcular abakın uğur uçar mehmet topuz halim kurtuluş...bence puyol zambrotta sergio ramos bunlar en iyileri tam chelsea ye göre

Halim Kurtulus boyle bi adam,

12. Default

iyide çok mu iyi sadece tr liginde oynatırım ben onu adam ferrairayı beğenmemiş oyundaki en iyi say bek diyo sen git bi istersen puyol a sergia ramosa bak en iyisi halimmi onlarmı...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko View Post
    Halim Kurtulus boyle bi adam,
    kullandıgın antrenman programı nedir kardeş?

Halim icin bu,

Quote Originally Posted by patriot45 View Post
    iyide çok mu iyi sadece tr liginde oynatırım ben onu adam ferrairayı beğenmemiş oyundaki en iyi say bek diyo sen git bi istersen puyol a sergia ramosa bak en iyisi halimmi onlarmı...
    Performanlarini gormem lazim kardes, ama sergi ramos sag bek diil stoper sadece realde sag bek oynatiliyo sag bek ozelliklerine sahip diil, cicinho, eduardo ratinho, cafu, halim kurtulus bunlar gercek sag bek, zambrotta dunyanin en iyi oyuncularindan biri bence ztn.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

tontonzolamoukoko
    abi antrenman programını bi upload edermisin rica etsem =) ?

yanliz nasil yapilcagini bilmiyorum savelenmiyo cunku traningler, soyle bi koyayim bakalim olacak mi??
    http://download.yousendit.com/0EDF443C364347FC

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

sadece genckanat trainingi upload etmişsin
    ben hepsini iştemiştim, o da söyle oluyor
    belgeleri/schedusles'e girip ordaki antrenmanlarını rarlıyosun sonra upload ediyosun

Onu anladim ama, genckanattan baskasi gozukmuyo scheduleste?

oyuncu arama dan bak en iyisi dani alves galiba

Quote Originally Posted by İsildur View Post
    Ben o bölgede Mehmet Topuz'u kullanıyorum.Gerçekten iyi oynuyor.Ama Rigobert Song'da oraya güzel bir isim olabilir.

dostum fener veya gs'den bahsetmiyoruz chelsea'dan bahsediyoruz.

neyse puyol zambrotta ramos renato veya rafinha olacak ismi aklımda değil ferdinandı al oynasın sağda

Quote Originally Posted by patriot45 View Post
    adam 300milyon dolar bütçem var diyo ve ferraira gibi bi futbolcuyu istemiyo sizin önerdiğiniz futbolcular abakın uğur uçar mehmet topuz halim kurtuluş...bence puyol zambrotta sergio ramos bunlar en iyileri tam chelsea ye göre
    kardeşim 300 milyon dolar bütçem var diye gidipte 30 40 milyona puyolu alamam valla...o senin beğenmediğin uğur uçar villarealde harikalar yaratıyo..3-4 maçta bikere maçın adamı bile oldu..denemessen anlayamazsın..bide genç oyuncuların gelişimi daha hızlı olur..puyol zambrotta tabiiki iyi topçular ama şunuda düşün onları koyarsan herkes oynar..biraz değişiklik denemek gerek..düşün chelsea desin sağ bekin uğur uçar ..cl almışsın..fiyalkaya bak

23. Default

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    kardeşim 300 milyon dolar bütçem var diye gidipte 30 40 milyona puyolu alamam valla...o senin beğenmediğin uğur uçar villarealde harikalar yaratıyo..3-4 maçta bikere maçın adamı bile oldu..denemessen anlayamazsın..bide genç oyuncuların gelişimi daha hızlı olur..puyol zambrotta tabiiki iyi topçular ama şunuda düşün onları koyarsan herkes oynar..biraz değişiklik denemek gerek..düşün chelsea desin sağ bekin uğur uçar ..cl almışsın..fiyalkaya bak
    sonrada adamı 40 Milyon Dolara sattıgını düşün

Quote Originally Posted by legolas165 View Post
    sonrada adamı 40 Milyon Dolara sattıgını düşün
    işte bu ya işte bu..sonra millet gelsin kapıda yalvarsın bizim oğlanıda bi oynatın şu sağ bekte diye şaka bi yana uğur uçar bence gerçekten çok iyi..chelsea da olsam barca da olsam alır koyarım oraya..onun hatasından gol yersek gitsin başkası iki tane atsın kapatsın arayı..bir beşiktaşlı olarak bendeki bu uğur uçar sevdesı neyse onuda anlamadım ama neyse

25. Default

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    işte bu ya işte bu..sonra millet gelsin kapıda yalvarsın bizim oğlanıda bi oynatın şu sağ bekte diye şaka bi yana uğur uçar bence gerçekten çok iyi..chelsea da olsam barca da olsam alır koyarım oraya..onun hatasından gol yersek gitsin başkası iki tane atsın kapatsın arayı..bir beşiktaşlı olarak bendeki bu uğur uçar sevdesı neyse onuda anlamadım ama neyse
    chelsea ye gidince uguru alıcaksın (bu arada adaşım ) 2 sene alt yapıda geliştiriceksin sonra A takım sonra ilk 11 sonra 30 Milyon Dolar değerine çıkıcak sonra İngilterede yılın defansı sonra Avrupada yılın defansı sonra Dünyanın en değerli defans oyuncusu olucak. sonra Barcelona 100 Milyon dolar teklif edicek satıcaksın sonra yeni bir uguru alıcaksın aynı şeyleri yine ya***aksın. Manyak olur beeeeaaaaaaa

Quote Originally Posted by legolas165 View Post
    chelsea ye gidince uguru alıcaksın (bu arada adaşım ) 2 sene alt yapıda geliştiriceksin sonra A takım sonra ilk 11 sonra 30 Milyon Dolar değerine çıkıcak sonra İngilterede yılın defansı sonra Avrupada yılın defansı sonra Dünyanın en değerli defans oyuncusu olucak. sonra Barcelona 100 Milyon dolar teklif edicek satıcaksın sonra yeni bir uguru alıcaksın aynı şeyleri yine ya***aksın. Manyak olur beeeeaaaaaaa

kardeş konu saptı kapatalım mevzuyu yoksa bitmicek valla

hocam be alırdım uğuru ama yok olmaz diyosan en iyisi zambrotta olur bence...

27. Default

evet evet uguru al sonrada 50 Milyon Dolara satarsın 40 dan 50 ye çıktı.

Bence Antony Vanden Borre Yİ Al Hem Çok İyİ Oynuyo , Hem Çok İyİ GelİŞyor , Hemde Çok İstİkrarli...tavsİyemdİr.

VAnden borre harbiden mukemmel bir herif yaw valanciada beni sampiyonlar ligi yarı finaline tasıyan oyunculardan .Libis Arenas(gk),Vanden Borre(dr),yohann gourcuff(amcr) bunlar geleceğin yıldızları ha chealseaye gidermi onu bilemem

vanden borre bence kesinlikle inanılmaz oynuyor benden demesi

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri