Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: FM06'da AMC'ler hatalı mı?..

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Gökdeniz ile uğur yıldırım iyi o mevkiide bi de yattara mr süperrrr

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Quote Originally Posted by alexx20fb
    amc de mi oynatıyosun tevezi!!!
    evet tevezin oyndığı bölgelerden biri hem de süper oynuyor

alex show yapıyor benim takımda... her hafta haftanın karmasına giriyyor...

aynı olay dmc'de de var. oynattıklarımın hiç biri 6'nın altına inmedi yaw. hakan şükürü koysam bile 6'da oynadı ilginç. acaba nuri şahini boşuna mı aldım??

Ben şahsen AMC kullanmam.Klasik 4-4-2 nin göbeğine 2 tane ısıran orta saha koyarım.Ayrıca kanatların birine top kapma oranı yüksek bi ortacı koyarım...

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

arkadaşım 5, sıradakini tanımıyorum fakat altan volkan ve son 3 tane yazdığın çok güzel oynuyorlar bu mevkide..Agüeroyu bilmiyorum tam ama valencia aldı o mevkide puanıo iyiyidi...Birde sen tam forvet arkası olarak oynattığın mevkilerde oyuncuların biraz lider olma özelliğini gözetmen gerekir... Messi gerçektede üflesen düşecek bir oyuncu burda oyuncu tek başına kaldığı için direcçli olması gerekir...Takımda hele konyasporu yöneten arkadaşın gösterdiği gibi oynatıyorsan liderlik vasfı yüksek olması gerekir...Ben o şekilde oynasaydım oradaki oyuncunun uzun boylu olmasına dikkat ederdim...Mesela örnek vericek olursam tim borowski michael ballack gibi..İstersen ara pas orta ve kanata pasları sık yap belki yararlı olur......Heinzı geç zetn o hiç bir şekilde verim vermeyen bir oyuncu zaten formdada bu youncuyla oynayıp süper olduğunu söyleyen göremedim...Zihinsel olarak iyi değil bundan olabilir...

Uamrım yardımcı olmuşumdur uzun oldu ama mutlaka oku işine yarayacaktır..

hata olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    cimbomistan

Thumbs up altan bir numara

altan şu anda bende 34 yaşında yedekten oyuna sokuyorum. ve bayada başarılı bide istersen yedekten sok

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Tamamen oyuncuya verdiğin görevler ile alakalı bir durum herhangi bir hata oldugunu dusunmuyorum elimdeki amc lerimden her zaman amc mevkiinde de mc mevkiinde de yuksek verim aldım

Haklisin Kardes Hemde %100 Amc Taktigi Uygulama Bos Koy

amlc daha iyi, sağ clik yaparak uzat oku öyle daha iyi

bendede 10 hafta karmaya giren vicente oldu baya iyi oynuyor

bende tevezi oynatıyorum orada yada tevez yorgunsa carvalho ve petrov olabilir ama oyunu onun üzerine kurmalısın oyun kurucu öezelliğini aktif edip amc yide oyun kurucu olarak ayarla istersen serbest rol verebilirsin ama oyuncunun özelliği serbest rolü kaldırmalı mesela ben teveze serbest rol verince çok verim alamıyorum ama carvalho ya verince daha güzel oluyo bunlarda çok etkili bence umarın bşr ance sorununu çözersin buda takımımın dizilişi birde transfer yaparken tez özellikli oyuncuyu kolay kolay almam yani sade aml ise almam onu kolay kolay aml-r olabilir aml-c olabilir aml-ft olabilir felan işte ama tek özellikli kolay kolay almıyorum

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri