Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yeni takımlardan hangisi basarılı olur???

Voters
18. You may not vote on this poll
  • ERCİYES

3 16.67%
  • SİVAS

5 27.78%
  • MANİSA

2 11.11%
  • HEPSİ

3 16.67%
  • SİVAS-ERCİYES

1 5.56%
  • SİVAS-MANİSA

3 16.67%
  • ERCİYES-MANİSA

0 0%
  • HİÇBİRİ

1 5.56%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Yeni takımlardan hangısı basarılı olur???

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Quote Originally Posted by apaydin2148
    İnter 31 Temmuzda Erciyesspor'la maç yapmak için Kayseri'ye geliyor izlemek isteyenlere duyrulur ben gidebilirim.
    Yapma yahu, valla böyle birşey varsa mükemmel... nereden duydun, resmi açıklama falan mı? Valla eğer böyle bir maç yapılacaksa bende gelirim ama inter paf veya B takımıyla gelmesin

bole bı mac olucak dıe bende duydum hatta bır gazetede okudum ama pek olacagını zannetmem ama kesın olan bır haber var oda daumun sampıyonlar lıgınde tecrube olsun dıe ılk hazırlık macını manchesterla yapılacagını acıklamasıdır manchester tarafından gelen cevap ıse olumlu olmus bı terslık cıkmassa mac kesın oluomus

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

inter c takımı ile gelir ...

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

arkadaşlar bu olay kesinleşti.erciyesspor inter den esinlenerek renklerini siyah maviye değiştirdi.bunu da inter e iletmişler,inter de tabiki geliriz demiş.maç tarihi falan belli.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    İnter 31 Temmuzda Erciyesspor'la maç yapmak için Kayseri'ye geliyor izlemek isteyenlere duyrulur ben gidebilirim.
    Yapma yahu, valla böyle birşey varsa mükemmel... nereden duydun, resmi açıklama falan mı? Valla eğer böyle bir maç yapılacaksa bende gelirim ama inter paf veya B takımıyla gelmesin
    Erciyesspor basın sözcüsü açıklamış.haberi aldığım siteye şu anda giremiyorum.girince tam metnini yazarım

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bence en iyi işi sivas başarıar kayserinin iki takımından birisi kesinlikle düşer d.bakırda düşer gibi geliyor

Sheriff Misafir

bence sadece sivasspor başaarılı olur diğerlerinin tutunabileceğini pek sanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

apaydın gelirsen seni bir güzel agırlarız gelmiyi düşünüyorsan haberdar et.

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by 11
    arkadaşlar bu olay kesinleşti.erciyesspor inter den esinlenerek renklerini siyah maviye değiştirdi.bunu da inter e iletmişler,inter de tabiki geliriz demiş.maç tarihi falan belli.
    İnter'in gelecekse O'da tek sebebi siyasidir bunu unutmayalım arkadaşlar.

Mesela bir arkadaşımız İnter oyuncu falan verir demiş, bu işler bu kadar kolay işliyorsa Samsun, Malatya, Denizli yirmi kez yaparlardı bu işlemi.

İnter'in gelmesi diplomatik birşey çünkü, KAYSERİ'nin raylı sistem ihalesini İTALYANLAR aldı. Girişimi asıl yapan kişi de Berlusconi ve Tayyip Erdoğandır. Hatta maça İtalya Başbakanı Berlusconi'nin gelme ihtimali dahi var.

Yani öyle forma rengiydi, kardeş takımdı gibi nedenlerden kimseyi getiremezsiniz.

Olsa 1987/1988 sezonunda Türkiye Liginde amatör Yugoslavlar cirit atarken, Malatya 3 Brezilyalı milli futbolcuyu getiremezdi. Altında yatan nedenler başkaydı. Siz Anadolu'nun ortasında ki bir kulübün en parlak döneminde Maradona'yı getirmekten bahsetmesini sevgiye saygıya bağlayabilirmisiniz? İmkansız böyle şeyler. Tamamen ticaret ve siyaset söz konusu. Futbol kişisel lobi büyütme geliştirme işi.

Bu arada umarım gelir İnter, gelirler ve Adriano'ya pastırma ikram eder Kayserili kardeşlerimiz... Aslında maça topluca gidelim derim ben, turkportal olarak pankartta açarız. I LOVE YOU TOLDA, FORZA TURKSPORTAL falan...

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

yav tabiki anadolu kulüpleri bir ronolda,crespo.ronoldinho, getiremez ben demek istedigim inter'in işe yaramayan futbolcuları mesela inter bir futbolcu almıştır. bu futbolcu kadroda yer almaz bunuda erciyes takımına kiralar ben bunu demek istedim tabiki inter babamızın kulübü degil.tabiki futbolculara yok bahasına vermez bunlar ticari oyunlardır ticari oyun deyince ilk akla gelen kayseri gelir ve kayseri bunu başarıyla uyguluyor amacım kötü degildi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

bence ınter kayserıye as takımla gelmez gelse bıle kayserı ıle maca cıkmaz he

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Yoğun maç trafiği yüzünden eylül ayına erteledi gelişini İtalyanlar...

=)

Bence Sivas basarili olur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

kayseri erciyes iyi transferler yaptı başarılı olabilir ama sivas yaptığı t.direktör seçiminden sonra ilk 10 haftayı çok zor geçirecektir zaten 10.haftadan sonra lorant denen adamı yollarlar ondan sonra toparlanbilirlermi bilemem.manisada iyi transferler yaptı ama işi çok zor eğer işin içine yine siyaset girmezse diyarbakır kayseri ve sivas en büyük düşme adayları.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by mustang
    apaydın gelirsen seni bir güzel agırlarız gelmiyi düşünüyorsan haberdar et.
    temmuzun son haftası kesin geliyorum

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

bence sivas ve manisa erciyes ise duser

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri