Quote Originally Posted by yeniay
fener bahce hak ederek sampiyon oldu diyenlre sadece sunu soyluyorum bence siz futbol izlemiyorsunuz sadece fenerbahce izliyorsunuz ve işinize gelmediği için boyle konusuyorsunuz yada futboldan anlamıyorsunuz turkiyede futbolun ne hale geldiği ortada yapmayın arkadaslar kendinizi kandırmayın suna bakın yayın gelirleri bile adil değil anadolu kulupleri haksızlıga ugruyorlar ve nasıl sampiyonluga oynasınlar boyle turkiyede iii futbolla sampiyon olunmuyor olunsaydı son 2 sezonda trabzon sampiyon olurdu yada daum olmasa fener olurdu ben futbol konusuyorum trabzonu değil ve gercekçiyim ama boyle kotu futbolla VE PARA ile fener oldu gercekci olalım artık dunyada bu boyle Futbola mafya karıstı bu kadar buyuk para nın oldugu yerde mafya olmazmı tabiki olur olylara at gozlugu ile bakmayalım (bu lafım sadece mecazi) gercekci olalım dimi ama sonuc yine dğişmez tabiki ensesi kalın olan sampiyon olur saha dısı olaylar falan ve bunun sonucunda halimize bakın Turk futbolu geriliyor ve bunun nedenlerinden biride Kulup baskanları(butun kulupler) artık yeter ben dogru durust futbol izlemek istiyorum torpilsiz adaletli haklı futbol o zamn kim sampiyon olursa alkıs tutarım ve tebrik ederim ama su anda sadece lanetlerim ve igrenirim arkadaslar futbolumuzun gittigi yol yol değil bence bizdede suc var aslında bizler yani izleyiciler takım izliyoruz hayır aslında futbol izlememiz lazım kavga etmeden adam oldurmeden ama bu zor gibi belkide bos konusuyorum ama genede yazdım işte gorusum bunlar isteyen istediğini dusunsun

O senin inanmak istediğin.

Trabzonspor maçlarını da izledim, bu kadar fanatik bir taraftar olma.Dikkatli izle.
İki maçta da yenemediniz Fenerbahçe'yi, hem de kritik maçlarda.
Fenerbahçe maçlarını bırakıyorum, tuhaf hatalar yaptınız bir çok maçta.
Fatih Tekke bence iyi bir forvet değil.
Lee'den sürekli sıkıntı çektiniz, kendi forumlarınızda kendisini istemediğinizi yazdınız.
Yedekleriniz yok yeterli.
Defansta sorunlusunuz, bir de çok iyi bir stoperi sattınız.
Yattara koşmadı, oynamadı tam performans.Kendisine çok kızdınız.
Takımın her yerinde sorun vardı neredeyse.Kalede bile sorun yaşadınız.

Burası Fan sitesi vs.. değil, şike,torpil gibi haksız ithamlarda bulunamazsın.

Bu senenin de favorisi Fenerbahçe.
Hakederek şampiyon oldu Fenerbahçe, kabul etsen de etmesen de ...................