Recep Tayyip Erdoğan değil GS hazırlamış ve B.B.Başkanlığı'na götürmüş ve ret cevabı almıştır. Gerçek budur ..
Bu aynı zamanda da seçim propangandasıdır ve 100 milyon $ para bulamayan takımın bir taraftarının kulübüne bu boş laflarla PEŞKEŞ yardımı yapmasıdır.Ahlaklı Başkan olmayacağını ve o devlet arazisine para verilmeden yapılmaması gerektiğini açıkladı.Helal olsun ona..
Ben Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın 6 puan alarak eleneceğini(özellikle GS),BJK'nin en fazla 7 puan alarak gruptan çıkma ihtimali olduğunu ama buna inanmadığımı çevreme ve bir newsgroupa söyledim ..
Ben BJK'nin yaşlı bir takım olduğunu ve 3 yıl içinde tükeneceğini söylüyorum.BJK seneye şampiyonluk yarışında bile olamayacak.Ben futbolu özümsemiş bir insanım;yanılabilirim ama yanılma payım (bence) daha az..
Bjk günübirlik oynuyor , 34lik Tayfur ,32lik Guinty , 31 lik Sergen ve 32 lik Kaan Dobra,35lik Zago,34lik Cordoba(3 sene daha oynar belki) dan medet umuyor.Bu takım küllerden yaratılmış bir takım ve uzun süreli başarılar hayal olur.Küllerden ateş yakmak sadece kısa bir süre işinize yarar.Zira Ümit Milli Takım oyuncuları Fenerbahçe yollarına gitmekteler.Bu takımda mı ŞL başarısı bekleyeceksiniz
Şu gerçeği farkedin.Genç ve yetenekli oyuncular genelde İngiltere'ye gider.Çünkü İngilitere Milli takım forması giymemiş oyuncular için yaklama getirerek oyuncu kalitesini yükseğe çekmiştir.Bu sayede milli oyuncuların ve genç yeteneklerin potansiyelleri ve gençlik kondüsyon alan düzeni sıkıştırılmaktadır ve baskılı,zevk veren oyun ancak koşabilen oyuncularla olur..
Bir oyuncu 28 yaşına gelmeden kolay kolay Real Madrid forması giyemiyor.Sebebi ise,Real Madrid koşamayan ama teknik oyuncularla İspanyol liginin yavaş oyunu ile rahat şampiyonluk.O yüzdendir ki,Real Madrid değil defansif oynayarak pozisyon alanlarını kapatmış ve hızlı kontratak futboluyla Milan ŞL şampiyonu oldu ..
Futbolu takip ederken içi yozlaşmış,ezberci,birilerinin emirleriyle yazan yazarları kaale almayın.Yoksa futbol bilginiz hiç ilerlemez ..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı