Originally Posted by
11
demişsin ama milli takım kadrosunu sayarken (
http://forum.turksportal.net/phpBB2/...pic.php?t=3607) fatihi nihatın alternatifi olarak görüyorsun.yani trabzonun en iyi 4 türk forvetinden bir tanesine sahip olduğuna inanıyorsun ama iyi bir forvet değil diyerek kendi içinde çelişiyorsun.
şu Alpay BELLISAN adlı şahıs her kim ise de bence saçma sapan,tamamen fener taraftarına yaranmak için yazı yazmış.bunları her takım taraftarı için söylüyorum:bu tip insanlar taraftarın hoşuna gidecek yazılar yazarak taraftarın duygularını çalıp bu işde kendi reklamını yaparak rant sağlamaya çalışmaktadır.bu tip yazılara cahilce kanıp bu insanlara prim yaptırmayın.
mesela
``Yukselenin, ilerleyenin yanina cikmaktansa acz icinde olanla esit seviyede olmak icin egilip, buzulmek gerekir`` şu cümleye bakın?taraftarı olduğu kulübün başkanı çıkıp ülkenin tek avrupa şampiyonu takımın başarısına laf atarken bunu bir fener taraftarı nasıl utanmadan söyler?
son olarak da fenerin kesinlikle hakederek şampiyon olduğuna inanmıyorum,tamamen şans.örnek:k.köydedi trabzon maçı,ve sakaryadaki sakarya maçı...vb.
Hiç bir yazdığım ile çelişmiyorum.
Birincisi o alternatif değil.
Elde başka forvet olmayınca oynatilebileceklerden biri olarak yazdım.
İyi ya da sürekli oynayan forvetlerin sayısı az ve şu anda gol kralı olması nedeniyle hakediyor Milli Takım'da yedek olmayı.Çünkü kendi takımında oynuyor.
Aslına bakarsak iyi bir oyuncu değil Fatih Tekke.Fırsatçı denilen, kale ağzına yakın oynamayan ama defansı takip ederek seken topları bulan futbolcu tipinde Fatih Tekke.Ne hava hakimiyeti var, ne dribbling yeteneği.Şutu desen ayrı komedi..
Zuraswki gerçek bir forvetti, müthiş bir şut yeteneği vardı.Top sürüyordu.Harika frikik atıyordu.Onun da hava hakimiyeti yoktu ama seri bir oyuncu olarak müthiş bir forvettir.Elinden kaçırdığına üzülmeli Trabzonspor.
Serkan Aykut = Fatih Tekke
İkisi de işe yaramaz aslında..
Unutmayın Okan Yılmaz ve Serkan Aykut da Milli Takım'da oynamıştı sırf bu yüzden..
Fenerbahçe sonuna kadar haketti, Alex+Aurelio+Anelka+Tuncay+Nobre+Serkan Balcı hangi takımda var??
Hiç bir takımda bu tip oyuncular yok.Çatır çatır oynadı Fenerbahçe sol açık eksikliğine rağmen.Sizin görüşünüzdür ama taraftarı olduğunuz takımın yöneticilerinin gözünden bakmayın artık.
Şansmış
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fenerbahçe bu ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımıdır.
Boş konuşuyorsunuz..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı