Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Romanya'da Kartal havası!

Nesil
    2006
    Yer
    İST

hakem yuzunden yenildik bedava bi penaltı ve ilk yarıda verilmeyen beşiktaşın golü bu maçın skorunu da etkiledi dun besiktas cok beceriksizdi son vuruslarda

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

bilmiyorum fıfa ofsayt kuralına yeni bir duzenleme mi getirmiş bob nun golu naıl iptal edildi akıl sır erdiremiyorum ben bu kararları hataya deil kasıta baglarım yinede futbolcularımızı uzun sure sonra bizi utandırmadıkları icin tebrik ediyorum

jetaıme tıgana

besiktas dün gercekten cok iyi top oynadi ama hakem besiktasi katletti,ayni hakem fenerbahcenin kiev ile olan macinda fenerbahceyi katleden hakem,bu hakemin gercekten türklere bir düsmanligi var,dün karsi takima gösterdigi iki kirmizi kart da dogruydu,cünkü ilk kirmizi kartta gökhani yere atan oyuncuya ikinci sari karttan atmasi gerekirdi yapti,ikincisinde ise gene dogru olani yapti ve oyuncuyu atti,ama bunlari zaman gecirmek icinde yapmis olabilir.besiktaslilarin tek üzülecegi nokta hakem yüzünden puan kaybetmesidir,yoksa dün gercekten cok iyi bir sekilde mücadele ettiler.hepsini cani gönülden kutluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bu maçta yenildik ama ben yinede beşiktaşın futbolundan umutlandım birde sahanın ağır olması bizim için bence kötü oldu
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Besiktas sansını zora soktu ama umarım diger maclarını alarak gruptan cıkar
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

böyle bir takıma uyenilmek çok acı...

S-B-Z Misafir

aynı zamanda utanç verici.biz büyük bir kulübüz ve hakem bahanelerine sığınmamıza gerek yok.iyi oynayana değil puan alana bakıyorlar.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri