Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
dinaMYt demişki
"
--------------------------------------------------------------------------------

yaw bu osman tamburacının yazısı canaydın ve yönetimini övmek için her fırsatı kullanan adam.bugünde ilic için inanılmaz müthiş transfer diyodu.o kadar ii bi tablo yok gsnin önünde bence.birçok oyuncu çok yıprandı gsde volkandan ü.karandan ergünden artık medet umulmamalı belki sezon içinde 3-4 hafta zirve yapabilirler ama sezon içinde yine önceki yıllarda olduğu gibi istikrarsız olurlar.hasan şaşın röportajını seyrettiyseniz şaşın problemi sakatlıktan çok psikolojik.çok yalnız kaldığını ve sezon sonu gsden ayrılacağını defalarca tekrar edip durdu ve en kötüsü henüz sezon başında yine sakatlandı.şu an geretse yüklenip ondan mucize beklemekte hata olur takıma geldiğinde h.şükür ve hasandan başka kimseyi tanımıyordu ve hala tanımıyo üstüne üstlük takımda en çok iş yapar dediği futbolcu bozuntusu da yönetimin olağanüstü gayretleriyle fransaya kaçtı elinde şu an hiç tanımadığı ve ne yapıp yapamayacağını bilmediği bir grup futbolcu var ve futbolcular da ne yapıp ne yapamayacakalrını bilmiyorlar.sanırım 2006martına kadar yani ö.canaydın şu kulupten ayrılana kadar gsye rahat yüzü yok o gün bizim için kurtuluş günü olacak ve osman tanburacı gibi birçok yazar bu seferde o yeni başkana şakşakcılık yapacak. "
1-)bu benim yazımdır.
2-)ilicde gerçekten çok iyi bir futbolcu bunu8 herkes görücek...

yazı "benim" diyosan sana aittir ben sana inanıyorum ama fikirlerin o.tanburacıya ait olduğu kesin başka bi sayfada BENZERİNİ okudum çünkü bu yazının. ilic konusunda ise düşüncelrimi başka bi topik altında daha yazmıştım gs türkiye 2.ligi klasındaki ligden ortalamanın biraz üstünde olan bi transfer yaptı gs gibi büyük bi takımın yükünü kaldırabilirmi şimdiden bi şey söylemek zor ama umarım en azından bu adam da gsnin elinde patlamaz