-
11.Temmuz.2005, 01:22
Flaş Flaş Flaş ...
Fatih Terim'in birbirinden ilginç mimiklerinin nedeni ne?
THA muhabirlerinden M.ULU'nun gerçekleştirdiği röportajda Fatih Terim'in yapmış olduğu ilginç surat ifadelerinin nedeni ortaya çıktı.
Röportajın sonuna doğru ortaya çıkan mimikleri muhabir arkadaşımızdan dinleyelim.
Valla röportajın sonuna doğru yaklaşıyorduk. Son soru olarak Hakan Şükür'ü milli takıma alıp almayacağını sorduğum sırada '''Yaa şu karıcalar var ya çok acayip böcekler biliyor musun? Hiç unutmam 7-8 sene önceydi. Bir gece tuvalete kaltığımda 'dur kalkmışken bir de su içeyim' dedim kendi kendime. Mutfağa gittiğimde bir de ne göreyim! Her yer karınca olmuş. Meğerse bizim hanım şeker kavanozunun ağzını açık bırakmış. Neyse. Şurayı temizleyeyim dedim. El süpürgesiyle bütün karıncaları farşa topladım sonra da hepsini çöpe attım. Haliyle süpürürken ellerime karıncalar gelmişti. Ellerimi bi güzel yıkadım. Yatağa geldiğimde ellerim kaşınıyordu. Biraz ovuşturdum geçer gibi oldu bende önemli değil heralde dedim ve yattım. Sabah kalktığımda gözlerimi ovaladığım zaman gözlerimde de bir kaşıntı oluştu. İyice suyla yıkadım, biraz geçti kaşıntı. Ama hala az da olsa kaşıntı vardı. Ben de doktora gittim. Doktor bende karınca alerjisi olduğunu bununda psikolojik nedenlerden dolayı ortaya çıktığını söyledi. O gün bugündür aklıma ne zaman o olay gelse böyle istem dışı hareketler yapıyorum şu anda olduğu gibi. Hee bu arada soru neydi?''' dedi. Şaşırdım. Yıllardır merak edilen konu benim röportajımda açığa kavuştu. Çok mutluyum...
Mesaj Yetkileri