benim oyunda ordu on maç sonunda 13. sırada en iyi oyuncusu 9maçta 7golle fatih şen
benim oyunda ordu on maç sonunda 13. sırada en iyi oyuncusu 9maçta 7golle fatih şen
kardes ben fatis sen sattim 500 e
Ve sonunda 2.senemde lıg bıttı ve malesef lıgı 14.sırada tamamlayıp yıne superlıge cıkamadım ama artık taktıgımı oturttumyenı taktıgım sayesınde 8 macta 5 galıbıyet,2 beraberlık,1 maglubıyet aldım o lıdere karsı bu da neyı gosterıyor takımın bu taktıkle ıyı yolda oldugunu gosterıyor
gelcek sene kesın superlıge cıkcam
aslında oyun yınede sarıyor
Suanda genc bır kac oyuncu alıyom
Berk baran AMR
Babur tın AMLC
Şimdi cok ıyı bır stoper arıyom stoper bulunca ıs tamam hava hakımıyetı ıyı olan bır stoper arastırıyomıyısallah bulurum
Butcem 96 k
Abi işin zor ama kolay gelsin diyeyim yani. O kadar az paran var. oyuncu getirmende bir hayli zor. Bence takımı şöyle baştan bir yenile derim. Sezon boyunca iyi performans gösteremeyen adamları sat. Yerine daha iyi alternatifler bulabilirsin belki. Antrenman sahanda muhtemelen iyi değildir. Ama antrenman programın ile biraz oyna derim. Antrenman önemli çünkü. Taktiğe gelince orta sahanı kalabalık tut. Adamlarını özellikleri hakkında pek bir bilgim yok. Ama yerden ve yavaş tempo ile oyna derim sana. Gerçi sen ne yapacağını iyi bilirsin.![]()
evet beyler en sonunda lig basladi bakalim ne olcak
Hadi bakalım başarılar diliyorum. Sen bu azimle Orduyu Süper Ligimize çıkarırsın. Oyunda herşeyi oturtabilmek için sabretmek önde geliyor, bunu çok iyi başarıyorsun. Şimdiden kolay gelsin.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24840 3 mac su taktigi denemeni istiyorum senden ordu spora nasil olur cok merak ediyorum
orduspor4-3nantes o maci ii almissin tebrik duzelir basarirsin
Evet Beyler lıgın ılk yarısı bıttı 2.yarıda 22. macı oynadım
suanda lıgde 11.yım ıyısallah ılk 6 ya gırcem
son ıkı macımda guclu rakıplerımı yendım
Karsıyaka 0-1 orduspor
orduspor 2-1 Elazıgspor
Yaw 4.seneme gectım hala super lıge cıkamdım bune yaw
fm 2006 dakı master ozzy nın bol kanatlı taktıgını kullandım ama ılk baslarda ıyı ıdı sonra yıne yenılgı serısı basladı
adam gıbı taktık yok galıba cok kolay gol yıyorum ustelık yedıgım goller kontra ve ara pası ıle kesın stoper alcam ama ıyı stoper yok
yenı transferler
Erman guracarDC
Cemsınan SengulAMRC
usta benim başlıkta 4.cü senemde hala çıkamadım süper lige diye yazmışsın.ilk oraya mı buraya mı yazsam diye düşündüm ama en akıllıcası buraya yazmak.taktiğini birde benim başlıktaki ilk taktik olarak denersen ve yorumunu yazarsan sevinirim.ayrıca o taktik için bir tavsiye daha.benim taktiği denersen deplasmanlarda ve evindeki güçlü rakiplere karşı ilk yarı kontratak seçeneğini seç ve devre arasındaki oyunun durumuna göre daha üstün oynuyorsan (skor üstünlüğü değil ama) seçeneği kaldır.
oyuncu tavsiyesi olarak ise sana defansına
Ferudun Türedi - D RLC
Çoşkun Aygür - D L
Latif Gülen - D C / DM
Gürkan Binli - D C
isimlerini öneririm.Sezon sonundayım şu an oluk oluk teklifler geliyor bu oyuncular için bana şu an süper lig takımlarından.Bence çok kaliteliler ve ben aldıklarımda ucuzlardı.Sendeki fiyatlarını bilemem şu an.
Başarılar.Bu sene süper lige çıkman dileğiyle...
sagol kardes valla taktık konusunda cok kararsızım
Evet beyler zorlu sezon basladi bu sene Allah izin verirse superligdeyim iyi stoperler aldim
Murat ceylan
Erman guracar
Suanda ligde 3 macta 7 puan topladim takim iyi gidiyor
salı pazarı taktiğini dene istersen kolay gol yemeni engellersi
So what?
Saike
iyi gidiyor gibisin
anakonda her ne kadar hile karşıtı trabzonspor karşıtı olsan da başarılar ve iyi kariyerler diliyorum geçmişi unuttum sanma
soruma cevap vermedin...parent klup istedin mi yönetimden..
kadro güzel zaten dünya karması olsun son dakkada kesin gol yersin oyun böyle ne yazıkki
Evet Beyler 5.senem gectim cok mutluyum:
Ama süperl ıge yıne cıkamadım malesef![]()
![]()
![]()
Takımım hep son dakıkada gol yıyor taktık olayına gelelım ılk basta taktık tutuyor ama sonra yenılınce daha tutmuyor![]()
![]()
![]()
hava toplarından kontradan cok gol yıyom![]()
![]()
işte böylee![]()
![]()
Savunmaya CEM beceren aldım
walla ne diim bu sene çıkcaksınben fethiyesporum transfer param 0 dı bende oyunda kendimi yaptım
bende hile karşıtıyım ama ne para nede 1 doğru adam war ben ne yapayım
her maç yenilmek zevksiz oluodu
takımını gerçekten iyi oturtmuşsun ligden çıkarsan tekrar düşmezsin
orduspor u bilmiyorum ama fethiyespor da bırakın gs nin alt yapısını 2. lig b(fetihyesporun liginde) den bile adam alamıyorum
tek aldığım boştan adam almak we genç takımdan oyuncular 16 yaşında falanlar onlar defans we ortasaha bende caner-wirus-temur üçlüsünün ne yaptıysa onla ligde gidiyorum walla
kardes sakin hile yapma eger hile yaaprsan burdada kariyerini yayinlama oyunda kendini yapmakta hile dir benim takim iyi suan
kariyerimi yayınlamadım sadece maç çok ilginç onu söledim zaten bu save i ölesine zevk olsun die açtım asıl savim bjk we hilesiz![]()
Belyer 6.sezon baslıyor bakalım ne olcak
çok başarısızsın demekki
savenide koy bekliyom![]()