Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: Orduspor Kariyerim!

benim oyunda ordu on maç sonunda 13. sırada en iyi oyuncusu 9maçta 7golle fatih şen

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by umutumut67 View Post
    benim oyunda ordu on maç sonunda 13. sırada en iyi oyuncusu 9maçta 7golle fatih şen
    kardes ben fatis sen sattim 500 e

Ve sonunda 2.senemde lıg bıttı ve malesef lıgı 14.sırada tamamlayıp yıne superlıge cıkamadım ama artık taktıgımı oturttum yenı taktıgım sayesınde 8 macta 5 galıbıyet,2 beraberlık,1 maglubıyet aldım o lıdere karsı bu da neyı gosterıyor takımın bu taktıkle ıyı yolda oldugunu gosterıyorgelcek sene kesın superlıge cıkcam aslında oyun yınede sarıyor

Suanda genc bır kac oyuncu alıyom
    Berk baran AMR
    Babur tın AMLC

Şimdi cok ıyı bır stoper arıyom stoper bulunca ıs tamam hava hakımıyetı ıyı olan bır stoper arastırıyom ıyısallah bulurum
    Butcem 96 k

Arrow

Abi işin zor ama kolay gelsin diyeyim yani. O kadar az paran var. oyuncu getirmende bir hayli zor. Bence takımı şöyle baştan bir yenile derim. Sezon boyunca iyi performans gösteremeyen adamları sat. Yerine daha iyi alternatifler bulabilirsin belki. Antrenman sahanda muhtemelen iyi değildir. Ama antrenman programın ile biraz oyna derim. Antrenman önemli çünkü. Taktiğe gelince orta sahanı kalabalık tut. Adamlarını özellikleri hakkında pek bir bilgim yok. Ama yerden ve yavaş tempo ile oyna derim sana. Gerçi sen ne yapacağını iyi bilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by BruceBowen View Post
    Abi işin zor ama kolay gelsin diyeyim yani. O kadar az paran var. oyuncu getirmende bir hayli zor. Bence takımı şöyle baştan bir yenile derim. Sezon boyunca iyi performans gösteremeyen adamları sat. Yerine daha iyi alternatifler bulabilirsin belki. Antrenman sahanda muhtemelen iyi değildir. Ama antrenman programın ile biraz oyna derim. Antrenman önemli çünkü. Taktiğe gelince orta sahanı kalabalık tut. Adamlarını özellikleri hakkında pek bir bilgim yok. Ama yerden ve yavaş tempo ile oyna derim sana. Gerçi sen ne yapacağını iyi bilirsin.
    kardes yasli oyuncular cogu gitti
    kadroya iki tae genc aldim antreman programim super
    simdi iyi bir stoper ariyom

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet beyler en sonunda lig basladi bakalim ne olcak

Hadi bakalım başarılar diliyorum. Sen bu azimle Orduyu Süper Ligimize çıkarırsın. Oyunda herşeyi oturtabilmek için sabretmek önde geliyor, bunu çok iyi başarıyorsun. Şimdiden kolay gelsin.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24840 3 mac su taktigi denemeni istiyorum senden ordu spora nasil olur cok merak ediyorum

orduspor4-3nantes o maci ii almissin tebrik duzelir basarirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Hadi bakalım başarılar diliyorum. Sen bu azimle Orduyu Süper Ligimize çıkarırsın. Oyunda herşeyi oturtabilmek için sabretmek önde geliyor, bunu çok iyi başarıyorsun. Şimdiden kolay gelsin.
    Cok sagol kardes elimden geleni yapiyorum artik taktigimi oturttum sayilir cunku cok zor gol yiyorum maclar olsun burda yayinlicam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet Beyler lıgın ılk yarısı bıttı 2.yarıda 22. macı oynadım
    suanda lıgde 11.yım ıyısallah ılk 6 ya gırcem
    son ıkı macımda guclu rakıplerımı yendım

Karsıyaka 0-1 orduspor
    orduspor 2-1 Elazıgspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaw 4.seneme gectım hala super lıge cıkamdım bune yaw
    fm 2006 dakı master ozzy nın bol kanatlı taktıgını kullandım ama ılk baslarda ıyı ıdı sonra yıne yenılgı serısı basladı
    adam gıbı taktık yok galıba cok kolay gol yıyorum ustelık yedıgım goller kontra ve ara pası ıle kesın stoper alcam ama ıyı stoper yok

yenı transferler
    Erman guracarDC
    Cemsınan SengulAMRC

usta benim başlıkta 4.cü senemde hala çıkamadım süper lige diye yazmışsın.ilk oraya mı buraya mı yazsam diye düşündüm ama en akıllıcası buraya yazmak.taktiğini birde benim başlıktaki ilk taktik olarak denersen ve yorumunu yazarsan sevinirim.ayrıca o taktik için bir tavsiye daha.benim taktiği denersen deplasmanlarda ve evindeki güçlü rakiplere karşı ilk yarı kontratak seçeneğini seç ve devre arasındaki oyunun durumuna göre daha üstün oynuyorsan (skor üstünlüğü değil ama) seçeneği kaldır.

oyuncu tavsiyesi olarak ise sana defansına
    Ferudun Türedi - D RLC
    Çoşkun Aygür - D L
    Latif Gülen - D C / DM
    Gürkan Binli - D C
    isimlerini öneririm.Sezon sonundayım şu an oluk oluk teklifler geliyor bu oyuncular için bana şu an süper lig takımlarından.Bence çok kaliteliler ve ben aldıklarımda ucuzlardı.Sendeki fiyatlarını bilemem şu an.

Başarılar.Bu sene süper lige çıkman dileğiyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sagol kardes valla taktık konusunda cok kararsızım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet beyler zorlu sezon basladi bu sene Allah izin verirse superligdeyim iyi stoperler aldim
    Murat ceylan
    Erman guracar

Suanda ligde 3 macta 7 puan topladim takim iyi gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

salı pazarı taktiğini dene istersen kolay gol yemeni engellersi
    So what?
    Saike

iyi gidiyor gibisin

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

anakonda her ne kadar hile karşıtı trabzonspor karşıtı olsan da başarılar ve iyi kariyerler diliyorum geçmişi unuttum sanma

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by cengizvarts View Post
    anakonda her ne kadar hile karşıtı trabzonspor karşıtı olsan da başarılar ve iyi kariyerler diliyorum geçmişi unuttum sanma
    ne gecmisi yaw kardes ne dinn sen

Beyler yeni sezon super gidiyor ligde 7.yım takım super

soruma cevap vermedin...parent klup istedin mi yönetimden..

kadro güzel zaten dünya karması olsun son dakkada kesin gol yersin oyun böyle ne yazıkki

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by SezaiAbi View Post
    soruma cevap vermedin...parent klup istedin mi yönetimden..
    kardes hepsi var bende

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet Beyler 5.senem gectim cok mutluyum:
    Ama süperl ıge yıne cıkamadım malesef
    Takımım hep son dakıkada gol yıyor taktık olayına gelelım ılk basta taktık tutuyor ama sonra yenılınce daha tutmuyor
    hava toplarından kontradan cok gol yıyom
    işte böylee
    Savunmaya CEM beceren aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beyler suan ligde 6.sıradyım ama kıyasıya bır mucadele var ıyısallah 5.senemde superlıge cıkcam
    Buyrun beyler 5.yılım kadrom

beyler buda suankı lıg tablosu

Buda en golcu oyuncum super bır oyuncu adamı gazıantep alt yapısından aldım sımdı yıldız adayı

Evet ıste boyle sımdı soz sızın

walla ne diim bu sene çıkcaksın ben fethiyesporum transfer param 0 dı bende oyunda kendimi yaptım bende hile karşıtıyım ama ne para nede 1 doğru adam war ben ne yapayım her maç yenilmek zevksiz oluodu takımını gerçekten iyi oturtmuşsun ligden çıkarsan tekrar düşmezsin orduspor u bilmiyorum ama fethiyespor da bırakın gs nin alt yapısını 2. lig b(fetihyesporun liginde) den bile adam alamıyorum tek aldığım boştan adam almak we genç takımdan oyuncular 16 yaşında falanlar onlar defans we ortasaha bende caner-wirus-temur üçlüsünün ne yaptıysa onla ligde gidiyorum walla

sizce buna maç denirmi?

bence bi yerden hakemlere para wereliodur yerini sölermisiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes sakin hile yapma eger hile yaaprsan burdada kariyerini yayinlama oyunda kendini yapmakta hile dir benim takim iyi suan

kariyerimi yayınlamadım sadece maç çok ilginç onu söledim zaten bu save i ölesine zevk olsun die açtım asıl savim bjk we hilesiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Belyer 6.sezon baslıyor bakalım ne olcak

çok başarısızsın demekki

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

savenide koy bekliyom

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon