Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Oyuncu Değiştirirken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Emrah44 oyunda hile yapmadım yapmam ayrıca hile yapacak olsam oyuncu almakla ugrasmam kendim oyuncu yaparım yapıyorsam en kral hileyi yaparım. Transfer için de yeterince cm ve fm serisi oynamadıgın belli ben cm den gelen bir kaç alıskanlıgımı fm dede kullanmayı denedim ve gayet olumlu sonuclar aldım ayrıca transfer butceci 1 milyon dolar olan valencia ya gene ilk sene de 55 milyon dolarlık 6 transfer yaptım dediğim sekilde oyuncu satmadan dene göreceksin ama her oyuncu için klup kabul etmiyor para yok diyorlar bazıları için mesela adriano yu alamıyorsun o dediğim sekilde

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben cm 3-4, cm 4, fm 2005, fm2006 oynadım, şimdi de fm2007. Mevzu bu değil. Ben seni eleştirmek için söylemedim. Benim bildiğim 20 milyon dolarlık bir oyuncuyu taksitle alacaksan bile yine kasanda 20 milyon dolar olması lazım. Peşin alacaksan yine 20 MD olması lazım. yoksa oyun yeterli para yok diyor. Ben o yolu çok denedim eskiden. 2 milyonluk bir oyuncu alacağım şimdi, kasamda 1 milyon var geri kalanı taksitle vereyim diyorum ama oyun "dur kardeşim hani taksitleri ödeyecek paran var mı" diyor. Nasıl yaptığını tam anlat da bari biz de öğrenelim.

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Tamam zaten ama kasanda varsa da transfer butcen o kadar deilse gene klub o transferi onaylıyor zaten kasanda o kadar para yoksa alamazsın. ben cm 3 serisinden beri oynuyorum :P biraz fazla fanatigim sanırsam daha hiç editor felan kullanmadım aylık taksitle transferin espriside kasandan para çıkmadıgından kasanda olan para ile çok fazla transfer yapabilmen riski klubun iflas etmesi :P

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bak bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin. bana acil transfer lazım bir yıldız adayını bu yolla alsam sonra onu beş katına satarım nasıl olsa öderiz borcumuzu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Thumbs up

hakkaten güzel çalışma olmuş ellerine sağlık çok işime yarayacağa benziyo

tşk güzel çalışma

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

emeğine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    Adana ßursa AntaLya Kargo Gißiyim Vallahi

GüzeL PayLaşım SağoL kardeş
    Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

arkadaslar hile nasıl oluyor yeniyim lutfen!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

fm modifier, fm scout diye ara bulursun

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri