o zaman beklıyoruz yenısını
o zaman beklıyoruz yenısını
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yaw takigi indirddim ama taktigi nasil kullancaz biriz solese ya bana![]()
![]()
taktigi oyuna yukledim ama kadrom pek uygun deil sanirim bi kadroyuda yaziyim
def servet cetin gungor ozturk marcelo onder turaci serkan balci umit ozat
orta sagada appiah aurelio selcuk inan mehmet yozgatli ruben ariel olivera alex kemal aslan ozturk sezer sasha lakovenko
forvet serkan gedik delgado semih
ben normalde bu kadroyla oyundaki hazir taktiklerden 4 5 1 oynatiyorm aslinda cok memnunum sadece avrupada henuz kupa alamadim dorduncu sezondayim
ileriye daha etkili hücum elemanları al
hugain var iyidir
ortasahaya ve forvet için oyuncu platformundan 2-3 topçu kaptunmıydı avrupa senindir...
ilk macimi oynuyorum bu taktikle dakida 27 9 kisiyim 1 0 malup![]()
![]()
"bindirmeler" ilemi yoksa "gulyabani beta" ile mi?
demlıcay senın takımda bısey var galıba cok agresıfler heralde.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
demin bi maç yaptım rakip 8 kişi tamamladı![]()
fazla hirs var benim takimda cok istekliler![]()
![]()
bende delgado bu taktige uyum saglayamadi sanirim onerebilceniz bi oyuncu varmi pahali olsada olur yeterki gol atsin ve fenere gelsin 5M dolara kadar maas verebiliyorm
abım celsınho al o zaman
hugain de iyidir sağlam koşar topla
tam olarak nasil yaziliyo hugain diye yaziliyosa bende cikmiyo large database![]()
bi kontrol edeyim yazayım
Higuain
biraz pahalıya patlayabilir ama teknik bir am/f c
Bindirmeler taktiğini denedim, gayet yararlı. Sağol![]()
evet abım pahalı bu yaa bence.
daha iyisi yokmu![]()
bes alti mac oynadiktan sonra benim takimda isindi suan gayet iyi oynuyo gercekten cok yararli bi taktik
ben sakaryayla oynuyorum ligin ilk 8 haftasinda surpriz bir cikisim oldu bu taktikle ama son 8 macta sadece 2 mac kazanabildim o da benden cok cok zayif ekiplere karsi . ne yapabilirim?
şu anki beta versionunda böyle sorunlar olabiliyor..
zakatlık ve cezalı oyuncu olduğunda özellikle ileri 3lüde büyük sorunlar çıkabiliyor
eğer ileri 3lüye sağlam oyuncun yoksa geçici olarak taktiği 2li forvete modifiye edebilirsin
başarılar dilerim
bu konudaki mesajların yarısını yapımcı arkadaş yazmış yaw![]()
taktikten istifade etmek ve avrupada başarılı olmak isteyen her vatandaşa yardımcı olmaya çalıştık arkadaş