fiorentina ile oynuyorum cok süper
fiorentina ile oynuyorum cok süper
bence werder bremen hucum hattı süper
valencia, villareal,tottenham,psv,lyon... bunlar güzel ama ikinci ligden takın seçince daha zevkli oluyo![]()
___w€st H@m___
Javİer Mescherano__
Carlos Tevez__
tuttugun takimi al ya da alt liglerden al yavas yavas cikar supper zevkli olur
liverpool..![]()
SHALKE AJAX ve tabi kii BEŞİKTAŞ
west ham ve inter
newcastle,juventus,sevilla...
bence en zevkli olanlar sporting lisbon,newcastle,west ham vede PSV![]()
bence en iyisi ve zevklisi newcastle ama geliştrmek istiyosan sporting,aston villa
3 takımın incelemesini yaptım.bolton,west ham ve leeds united.
ben bunlar arasında leeds utd takımını secmenizi tavsiye ederim.
shaktar bence güzel baya
Leeds gercekten ıyı olur
SWİNDON u yönetmeni tavsiye ederim english coca cola league two da ama gerçekten yönetmesi çok zevkli bir takım 2-3 takviyeyle league one a çıkabilirsin yardımcıda olurum isterseniz kadrosu biraz yaşlı ve deneyimli oyunculardan kurulu bunlardan bir kaçı paul ince (Man.Uniteddan hatırlarsınız) poyet uruguayın yalı kurdu gustavo poyette kendini kanıtlamış bir isim forvetinde 2metre nin üzerinde olmasına ragmen çok hızlı bir forveti var onibuje vede bende gol kralı oldu... yanına matt jansen i aldım ikisi bayada iyi oynadı.oynamak isteyen olursa daha brçok ayrıntıyı verebilirim swindonla ilgili bir araştırma yazısıda yazıcağım en kısa zamanda.zoru sevenler için hoş bir deneyim olucağı kesin.
cska moscow
atletico madrid
barcelona şaka şaka napoli
leeds veya napoli
Schalke 04,Valencia,West Ham United,Hamburg,
Arkadaşlar arjantin liginden bana hangi takımı öneriyorsunuz?
deisiklik olsun arjantın yada brezılyadan takım alın arjantınden boca-river
brezılyadan sao paulo corınthınıas
avrupadan munıh-ajax-udınese
Ajax Çok İyİ Liverpool Da Sarar.
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
bi sürü takım var seç seçebildiğini![]()
p a r m a
west ham,tottenham,zaragoza,psv,lyon iyi takımlar
atleticoooooooooooooooooooooo tabiki torres 28 macta 32 gol atti maxi rodrigez 19 asist daha ne diyim
fenerbahceyi alma derim
cok kolay oluyor
ben atletico madridim valla süper takım ligde 2.yim.bi kere yenildim o da real madride