büyük umutlarla transfer edip memnun olmadığınız futbolcular kimler? cesar delgado beklediğim performansı veremedi daha yeni gelditakıma ondan olduğunu düşünüyorum bide ibrahim akın çok istikrarsız ve çok bencil oynuyo...
büyük umutlarla transfer edip memnun olmadığınız futbolcular kimler? cesar delgado beklediğim performansı veremedi daha yeni gelditakıma ondan olduğunu düşünüyorum bide ibrahim akın çok istikrarsız ve çok bencil oynuyo...
valla bugune kadar oyle bisey olmadı bende hep itinayla secerek alırım oyuncuları vede kaliteli oyuncu alırım.bos yere oyuncuda almam.nerde ihtiyac varsa oraya takviye yaparım.daha oyle bise olmadı bende
bendede daha begenmedigim bir oyuncu olmadı ama kendi takımımdan bakarsak arda biraz kötü daha iyi olabilirdi
şu anda daniel agger çok acaip kademe hataları yapıp adam kaçırıyour o beni üzdü inşallah düzelir
vidic mi agger mi diye düşünüp durarak agger i aldım pişman ederse buraya eklenir![]()
bosa adam aLmam aLiyosam ise yaRaR![]()
bende deivid hayal kırıklığı yaratıyor istediği herşeyi yaptım heryerde oynattım ama tık yoq yedek soyunduruyorum semih oynuyor deivid yerine
alp küçükvardar.adamı aldım rize'ye dia cire beni fitil ediyor bunu oynatıom buda öyle bi golu var 13 maçta.bi dia cire bi alp'i oyanatıodum ama neytseki vitti geldi, sıkıntı gitti![]()
sasha Iakovenko ruben olivera iyi oynadilar ama bekledigimden asadaydilar sattim gitti simdi sasha chelseada sov yapio![]()
chelsea degil newcastle![]()
KEzman 20 gol atabildirdaha cok atmasi lazimdi gerci Pazzinide 25 atti ondan oldu galiba
vallahi alipta direk sattigim govu oldu
benim yokkk kt kanaat gecinioz zaten![]()
luca modric
demin oynarken oldu aaa slayerde sölemişş LUCA MODRİC
verpa![]()
![]()
![]()
bende hayal kırıklığı yaratan futbolcu olmadı da beni şaşırtan futbolcu oldu deivid i sezon başı satmaya uğraştım satamadım semih sakatlanınca ilk maçta mecbur kaldım oynattım,oynatış o oynatış bir sezonda avarage rating i 7.80 38 gol attı şimdi talip çok satan yok inşallah bu sezon şaşırtmaz satmadık diye![]()
defoe yi aldım bi işe yaramadı
coloccini oldu desem yeridir..atletico daydı ben istediğimde..adamın ortalaması 7.58..benle oynadığı iki maçtada maçın adamı oldu...aldım bende...biraz zor oldu tabi.. ama allahtan sonradan gördüm serbest kalma maddesini düşük tutmuşlar..adamı aldığımdan beri oyundan atılmasa bile her maç muhakkak sarı kartı var...deli olacam..bi adam her maç kart görürmü..işte görüyo...sezon başlayalı 18 maç oldu adamın 6 sarı 3 kırmızı karte var...geriye kalan maçlardada zaten cezalı yattı...![]()
ortalamasıda en fazla 7.10 oldu..işte bir transfer fiyaskosu
![]()
sergio ramos65 milyona aldım her maç 6-7 oynuyor
![]()
bende vittiyi almıştım romaya ama hiç bişey yapamadı sonunda dayanamadım ve serbest bıraktım
Cesar delgadoyu aldim adam 2 haftabi sakatladi 6 ay yok bende sonra sinirlendim kapadi oyunu
MARCELINHO gercek hayata oldugu gibi, oyundada berbat oynuyo. trabzonspor cok kotu oyunda
ali karimiyi aldım bi futbolcu bu kadar top kaybeder!!!
M.Owen Aldım Ama Adam Her Gün Sakatlanıyor Anlamadım Gitti Tek O Sakatlanıyor Bide Satmaya Kalksam Satamamda Bana Fikir Verin Nasıl Y a p c a m Bu Futbolcuyla
abi satarsın owen gibi bi adamı listeye koysan deli gibi saldırır millet..sakın kimseye sürekli sakatlanyo falan deme oyunda ha![]()
![]()
![]()
Ya Arkadaslar Ben Bu Sakatlıgı Nasıl Kaldırabilirim Örneğin Sakatlandı Ben Sonra Onu Sakatlıktan Kurtacam Nasıl Yapabilirim Dünyanın En İyi Antrenörlerini Getirdim En iyi Doktorlarını Getirtim Yine Bu Sakatlanıyor Özel Olarak Buna Antreman Programı Verdim Antremanı Yok Yaptım Yaaa Aynı Hep Aynı , Almaz Olaydım
![]()
![]()
Hayır Bi Daha Böle Futbolcu Getiremem KEZMAN ı Sattım Owenı Aldım Yanında Jo Oynuyor Adam Harika , Brazilya Milli Takıma Kadar Çıktı
Owen Yan Gelip Yatıyor Hayır Süphelenmeye Basladım Bilerek Mi Sakatlanıyor Adam Yılda 5.5 m € parayı cepe atıyor arkadaslar bana bi care bi program yokmu sakatlıkları iptal edecek
bende cimboma Livornodan Cesar Pratesi aldım ama hiç iyi oynayamadı..
evet semih deividden daha iyi her maçta kesin golü var
KERLON!! bu oyundan kerlonu gerçek haline getirmişler galiba çok para saydım ama gerekli patlamayı yapamadı şuan fred-wiltord ikilisi arkasında yedek durumda![]()