Quote Originally Posted by gezenti View Post
ya satılan ülkelere bakın ingiltere israil abd vsvsvs bunların adamları burda çalışıyor zamanında osmanlıda böyle şeylere kalkışmıştı sonunda bir baktı ülke ekonomisi tamamen yahudilerin elinde.sonuç ekonomi iflas.
gelelim ülkemize ülkemizde bu kadar işsiz varken buraları restore edip onları oraya yerleştirmek varken biz onları satıyoruz.varmı böyle bir mantık asla!
ney diyordu tayyip efendi "ben ülkemi pazarlamak zorundayım." bu vatan topraklarında şehit kanları gazi terleri türk analarının göz yaşı vardır sen bu ülkeyi bir mal olarak göremezsin şu anda bulunduğun sıfat bile sana bu hakkı vermez gerekirse türk halkı senin bütün apoletlerini(apoleti olmadığını biliyorum) söker gerekirse seni bu satmaya çalıştığın topraklara gömer.(kimse farklı taraflara çekmesin lütfen) ama ben üzerinde yaşadığım ülkeyi mal gibi kullandırmam.
ne güzel demiş ulu önder "Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına, Türk milleti denir.M.KEMAL ATATÜRK" işte bu millet tarihe gelmiş en yüce en ulu en büyük millettir kimse bizi salak yerine koymasın eski mesajımda da dedim artık uyanalım artık dirilelim.
Arkadaş haklı Osmanlıda son 50 yılında özelleştirmelere gitmişti ayrıca türk telekomun sahibinin bir israilli olması gerçekten üzücü