mac 90 dakika,bunu sakin unutma diye bir söz vardir,ben de 90 dakika bekleyecem mac bittiginde skor ayni olursa GERETS ISTIFA SLOGANINA BASLAYACA;
mac 90 dakika,bunu sakin unutma diye bir söz vardir,ben de 90 dakika bekleyecem mac bittiginde skor ayni olursa GERETS ISTIFA SLOGANINA BASLAYACA;
mac 90 dakika,bunu sakin unutma diye bir söz vardir,ben de 90 dakika bekleyecem mac bittiginde skor ayni olursa GERETS ISTIFA SLOGANINA BASLAYACAM
uf ya yine golü yedik 1-0 defans ve mondragon çok aksıyo ya mondragon yaşlandı artık eskisi gibi refleksleri iyi deil defans da açık verince gol yemediğimiz maç çok az oluo yeter artık bu duruma bir çare bulması lazım geretsin
rizeyide yenemiyo
alla ne oluyor yaaaa 2=0 yeniliyoz bir macida ilk defa izlemiyom
yani yuh 2 oldu ya
bu gidişle tarihi fark olacak ya![]()
Rize takımı kaleye 2 kere geldi, biri kontra atak olmak üzere 2.side gol oldu. Galatasaray 1.golden sonra 100 bin tane atak yaptı hiç birini atamadı ama Rize takımı geldi attı.
Galatasaray çok iyi oynuyor ama bizim süper defans ve süper 2 ön liberomuz yüzünden gol yiyorlar.
İnamoto oyun kurmak için topu Tomas'a veriyor, kendisi defans oyuncusu ya.. Hakan bomboş kaleye gene kaçırdı, atsa şu kontra golünü yemeyeceğiz..
Saha çok kötü ama Galatasaray bu maçı kesin alır.
Valla oynayan galatasaray bir top da direkten dondu acilen necati girmesi lazim
Gerets iSTIFA
yönetim istifa
taraftarlar gitmeyin maclara
yönetimin akli sonra gelir basina.
ulan bu galatasaray insana siir bile yazdiriyor.ISTIFA GERETSSSSS ULA NEREDE OTURUYON SEN,BELCIKADAKI EVINE BOMBA KOYACAM
abi bu kadar da olmaz ya puan kaybı yapmak için özel çaba sarfediolar sanki
bu arada necati napsın bu maçta carrusca lazım bize
Yönetim istifa kısmına katılıyorum ama geri kalanları kalırsa sevinirim.
%100 golleri kaçırmayan İlic bomboş kaleye atamadı, demekki bugün şanssızsız..
Kesinlikle necatinin girmesi lazim ne carusca si allah askina yaw............. cunku hasan ve arda iyi oynuyor
gs çevirir bence
So what?
Saike
suna bak frikik oluyo,topun basina hasan geciyo,b.k gibi orta aciyo.bize bir frikikci lazim
Daha ilk yarı bitmeden yeniliyoruz yaa hemde rizeye hemde 2-0 olacak sey deil yaa
iliç 2-1 yaptı
Deminden beri okuyorum yazdıklarınızı, kendi kendime bekledim, şimdi baktım golü attık.
Demekki ne diyoruz? Maç 90 dakika..
Gerets'in kafası 30.dakikadan sonra akıllanıyor, Necati girdi, bu maçı alırız.. (Yine diyorum, yine diyorum..)
allahhhh beeeee goooooooollll kocumsun be ilicccc,gerets sonunda akillandi,aldi necoyu oyuna gol geldi.oh bee insallah maci kazaniriz
necati benim gözümde sempatizisini kaybetti kabze yokmu yazık ona necatiden çok daha güzel oynuo bu çocuğu kaybetmek üzereyiz
demiştim gs çevirecek diye
So what?
Saike
Maçın ilk yarısı bitti, eğer defansımız ve ön liberolarımız biraz görevlerini yapsalardı bu maçı 3-0 önde kapatırdık. Önemli değil, ikinci yarıda bu maçı 3-2 veya 4-2 alacağımıza inanıyorum.
Gerets'den bu saatten sonra teknik direktörlük adına sadece oyunu biraz okuduysa, kanatlara, duran toplara ve uzaktan şutlara daha fazla ağırlık vermesini istiyorum. Attığımız ve kaçırdığımız 2 tane net posizyonlardan biri, uzaktan şut ile diğeri ise yapılan kanat ortalarıdır.
En başından beri Gerets kendi sahamızda ve deplasmanda, Türkiye şartları içinde 2 forvet oynamak zorunda olduğunu yavaş yavaş anlıyor. Ayrıca zamanında Saidou'nun hakkını yedik, şimdi onu mumla arıyoruz, Saidou bugün Galatasaray forması giymiş olsaydı bu 2 golüde yemezdik.
Neyse geçmişi unutalım, geleceğe bakalım, bu maçı çok ama çok rahat kazanırız / kazanmamız lazım..!
çok rahat kazanamayız eray abi abartma yav kazanabilirsek bu bizi mutlu eder
Ağır zemine rağmen iyi mücadele ediyoruz