Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: 12.Hafta Antalya-Beşiktaş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

4-4!! Boboooo!!

Galatasaray maçından sonra bu maçta acayip zevkli geçiyor. Keşke liglerimizde her hafta böyle maçlar oynansa ne güzel olur.. Teşekkürler, Antalya, Teşekkürler, Beşiktaş..

Beşiktaş 3-1 öne geçtiği karşılaşmada avantajını kullanamadı ve haftayı puan kaybıyla kapattı.

süper maçtı valla çok eğlendim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ne maçtı ama tebrikler iki takıma da güzel maç izlettirdiler..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Ben izlemedim ama zevkli bir maç olduğu kesin birazdan özetini izlerim. Yılmaz Vural gene oyuncularını dövecek sandım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kafayı yiyecem kazanacağı maçı verdi beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bencede Antalya alır cünkü Cordoba cok kotu goller yedi ve cok sinirli.Onur macım olacak dedi.Bence bu nedenle Antalyanın mac tabi yine 90 da yemezse
    dedigim cıktı antalya yedi her zamanki gibi 90 da

ya yılmaz vural kopardı... çoşkunu tebrik edin burda dedin lig tv spikeri ne tebrik edicem girdim bağardım hepsine dedi süper ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

süper zevkli bi maçtı iki takımıda (daha çok ikinci memleketim olduğu için antalyayı)tebrik ediyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Su son zamanlarin en kaliteli Besiktas kadrosuna bu sonuclar yazik ya...
    Ya bu Tigana bunu bilerek yapiyor tazminatini alip gitmek icin yada hakikatten bu adam futbolu hic bilmiyor(ki Jean Tigana gibi birine bunu demek benim haddime bile degil)Demekki ilk sik,tamam tazminati ne olursa olsun Besiktas taraftari kendi arasinda toplayacaktir bence(ben kendi adima cebimdeki butun parayi gonderirim).Bu yonetimde bu isi biraksin.Su takimi gercekten yonetmek isteyen biri yonetsin,Demiroren ve Tigana ile olmayacagi belli oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi ne mactı öyle öne geçmeler geriye düşmeler son dakika golleri tam anlamıyla futbol izlettiler herkese

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

mac cokta zewkli deildi aslında macın sonucunun 4-4 olması ve bi o tarafın bide bizim tarafın one gecmesi sizleri yanıltmıs olabilir kaleye cekilen hersut gol oldu runje ilk yarıdaki ilyasın sutu dışında hic bi topu cıkarmadı

maci canli izliyen biri olarak bu soguk havada bizi isitan futbol icin tesekkurler antalyasporun bu somda kikalrda yedigi goller kaybettigi kacinci puan buna onlem alinmasi gerekir dicem ama bu sistemin getirdigi bisey degil buna cozum bulamazlar galiba psikolojik bir durum

Mösyo bükreş maçında tek santraforla çıktı orta alanı kalabalık tuttu ve işler yine iyiydi güzel futbol izlemiştik.Ama bu maçta çift forvet çıkarınca işler karıştı.Runje fazla kalmaz bana göre.Tiganada ....

yılmaz vuralda çok şahane bir adam ayrıyeten o şişeyi nasılda fırlatıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel maçtı eğlendim yılmaz vural çok komikdi iki takımıda tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Son yılların en ilginc macı oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ya maç aslında zevkli deildi cunku butun goller savunma ve kalecinin hatalarıyla oldu

valla bu sezon izledigim en zevkli macti.8 gol oldu macta,besiktas bence bu runjeyi bugün göndermeleri lazim bu kadar kalas biri olmaz.oscar cordobayi besiktas iyiki göndermis valla.yoksa durumunuz daha kötüydü

Şaka gibi bir maçtı.İki takımda açık futbol oynayınca böyle bir sonuç ortaya çıktı.Kalecilerde,güzel kalaslık örneği gösterdiler.Antalya'nın 3-1'den 4-3 yapması mucize,BJK'ninde 3-1'den maçı 4-3 aleyhine durumuna getirmesi ise felakettir.Her zaman söyledim yine söylüyorum.Bu 3 büyüklerin teknik adamlarıyla başarı gelmez.Ben bunu daimi olarak söyleyeceğim.Bu belli olan birşey.Şu Yılmaz Vural bile 3 büyükleri daha iyi kaldırabilir diye düşünüyorum.En azından futbolcuları döve döve adam eder...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri