1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Besleyici Kulüpler (Feeder Clubs)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşekkürler çok yardımı geçti bişey sorucam ama o pilot takımdaki başka oyuncuları ücretsiz kendi kulübüme alabilir miyim?

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    ya bu pilot takımımızı sözleşmesi bitmeden iptal edemezmiyiz
    Tabi edebilirsin. İlk sayfada belirtmiştim.

- Pilot takımlardan birini nasıl iptal ederim?
    Takımınızın olduğu sayfada solda bulunan menüde Affiliated Clubs seçeneğine gelip, herhangi bir pilot takımınızın üstüne gelip, sağ altta bulunan Cancel Link seçeneğine tıklayarak pilot takımınızla olan ilişkinizi iptal edebilirsiniz.
    Quote Originally Posted by Maksic View Post
    teşekkürler çok yardımı geçti bişey sorucam ama o pilot takımdaki başka oyuncuları ücretsiz kendi kulübüme alabilir miyim?
    Ücretsiz alamazsın. Sonuçta pilot takımın kötü bir takım olduğu için para bekleyebilir, oyuncu bekleyebilir. Uygun bir fiyata belki alabilirsin. En kötü kiralama yolunu denemelisin.

Nesil
    2005

[QUOTE=ermoon;375675]Tabi edebilirsin. İlk sayfada belirtmiştim.

tıklıyorum oraya ama şöyle bi yazı çıkıyor "....cancelled until 3.9.2007" ve iptal olmuyor burda da herhalde sözleşme devam ediyor gibi şeyler diyor herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=narakan1969;376071]
    Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Tabi edebilirsin. İlk sayfada belirtmiştim.

tıklıyorum oraya ama şöyle bi yazı çıkıyor "....cancelled until 3.9.2007" ve iptal olmuyor burda da herhalde sözleşme devam ediyor gibi şeyler diyor herhalde
    takımda kıralık oyuncun falan varsada sozlesmesının bıtmesınden sonra ıptal edebılırsın. kolay yolu oyuncularını gerı cagırırsın.pılot takımda adamlarından bırakmazsın sonra ıptal edersın sozlesmeyı

Default ya bu nasi is

iki sezon gecti hala pilot takim bulamadi yonetim ilgincc

Mesaj Yetkileri