dünden beri aralıksız yağıyor
dünden beri aralıksız yağıyor
Selam, ne haber arkadaşlar?![]()
iyidir senden?
Ben de iyiyim sağolun. BJK maçını sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
İnşallah maç sonunda üzülmessin ve tabi bizde.
bende bjk'lıyım bu kafe son 2 gündür iyi eskisi gibi oluyor yavaş yavaş
yok onu demedimönceden kafe çok dolu olurdu şimdi kimse yok son 2 gündür daha işlek
bir de bugün matematik yazılısı vardı bi kopya çektikyanımdaki adamla bütün soruları tartışarak çözdük
![]()
Tamam işte ben geldim diye herkes geliyor.![]()
Hemen havalanma abi.![]()
Keşke bende takılabilsem, öss yüzünden takılamıyorum fazla... =) Bu yıl girdik İnşaat'a girmeedik işim zor. Bu devirde tek yapabileceğim iş sanırım.
Eee işin zor Batuhan abi. ALLAH kolaylık versin.
Bizim burada 24 saat oldu tam yağmur yağıyor yav(:
Ben de neti kapattıracağım 1 haftaya kadar... Net olduğu zamanlar test fln çözemiyorum...![]()
Abi alışmıştık sana ama en iyis olacak.
Aşığım dostlarım aşığım AŞIK
Aşkım Çisel'a açıldım.Daha doğrusu sevdiğimi öğrendi.Onunda gönlü var.Ama yanında dilim tutuldu.Birden konuşamadım."Yarın konuşalım istersen"dedi.Yarın ilk defa jole kullancam.Koku sürcem(okula giderken).Yarın büyük gün.
![]()
Geçen yıl olmadı bu yıl olacak valla. Zaten ne kadar test varsa derhsanede halledip eve geliyorum Evde bir şey yapmıyorum. Böyle daha rahat oluyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fazla değişme, değişim negatif olabilri ama tabii kokunu felan eksik etme ama şaçlarını çok değiştirme.![]()
guşlar inzivaya çekildi anlaşılan![]()
Birde ben güvenebilsem...![]()
Yok ben dost most istemiyorum sağ ol.![]()
Kaldımı guş ben yine geldim![]()
Beşiktaş'a çok üzüldüm.Ligdeki oyunundan eser yok.Ben şahsen 6-7 falan olur dedimde Allah'tan adamlar saldırmıyor.Ben maçı izlemicem çok zevksiz.
vardıya bende kaçıyorum artık, iyi sabahlar desem daha uygun olur herhalde bu saatte![]()
Hade bende kapatayım guşluğu
Artık kış saati uygulamasına geçtiğimize göre guşluğuda 23:00 açalım dimi![]()
eveeet liverpool'dan 2 tane yedikpozisyonumuz da yok maçı bıraktım
selam millet
Arkadaşlar bugün büyük gün kızla buluşcam.Herşeyim hazırBirde çicek aldınmı tam olcak
![]()