Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
birde bu konunun kilitlenmesini istemiyorum.çünkü bazı moderatörler konuyu hiç okumadan kilitliyor....
Açtığınız konuların kilitlenip kilitlenmeyeceğine biz değil sizler karar veriyorsunuz ama düşündüğünüz gibi değil. Eğer konuları forum kurallarında belirtilen hususlara uygun bir şekilde açarsanız, hiçbir konunuz kilitlenmez, çöpe gönderilmez. Bizim mesajları okumadan kilitlediğimizi söylüyorsun ama dikkat et; ben ve diğer arkadaşlarım hangi konuyu çöpe göndermişsek, bunu niçin yaptığımızıda mesaj olarak yazıyoruz. Yani suçlaman çok yersiz ve gerçek dışı.

Bu arada güzel bir konuyu dile getirmişsin bu başlığı sabitleyeceğim ama başlığı daha uygun bir hale getiriyorum "2. ve 3. Lig Kuluplerinden Haberler". Diğer başlıkta sadece 4 büyüklerin haberi yayınlanmıyor süper ligdeki bütün takımların haberleri orada yayınlanıyor. Bu yüzden bu başlıkta sadece 2 ve 3. Lig ekiplerini ilgilendiren haberleri yayınlayalım ama devamlı kopyala yapıştır yaparak değil. Duyduğumuz haberleri kendi cümlelerimizle yazalım. Ayrıca sadece haber yazarak da yetinmeyebilir, yorumlarınızı da ekleyebilirsiniz.