6.GÜN
Wayy be, 6 gün olmuş. Sabah kalktığımda beni büyük bir sınavın beklediğini nerden bilebilirdim ki. Bugün akşama kadar herşey normal seyrinde devam etti. Ama akşam 20:00'de İstanbula gitmek için yola çıktığımda,yaklaşık 2 saat sürecek yolculuk boyunca birçok şeyin sigara içmem için beni tahrik edeceğini biliyordum ve öyle de oldu aslında. Ancak ben o tahriklere kapılmayıp, kazasızbir yolculuk yaptım. Savaşı kazandığımı düşünüyordum ama nerden bilebilirdim asıl büyük mücadelenin daha başlamamış olduğunu...
İstanbula gelip, akrabalarımı ziyaret ettim. Kısa bir uyku molasından sonra sabaha karşı 4:00 te yurtdışından gelen kuzenlerimi karşılamak için gittiğim havaalanında uçağın inmesini beklemeye başladım. İşte bu andan itibaren tehlike çanları çalmaya başladı. Saat sabah 05:30 da gelmesi gereken uçak 08:00 de gelebildi ve ben (beklemekten nefret eden+uykusuz yüce insan)bu bekleme süresince sigara yakmamak için kendimi zor dizginledim. Ama başadım ve bu günü de sigarasız bir şekilde atlatmayı başardım.

bu bekleme süresince sigara yakmamak için kendimi zor dizginledim. Ama başadım ve bu günü de sigarasız bir şekilde atlatmayı başardım.