6.GÜN
Wayy be, 6 gün olmuş. Sabah kalktığımda beni büyük bir sınavın beklediğini nerden bilebilirdim ki. Bugün akşama kadar herşey normal seyrinde devam etti. Ama akşam 20:00'de İstanbula gitmek için yola çıktığımda,yaklaşık 2 saat sürecek yolculuk boyunca birçok şeyin sigara içmem için beni tahrik edeceğini biliyordum ve öyle de oldu aslında. Ancak ben o tahriklere kapılmayıp, kazasız bir yolculuk yaptım. Savaşı kazandığımı düşünüyordum ama nerden bilebilirdim asıl büyük mücadelenin daha başlamamış olduğunu...
İstanbula gelip, akrabalarımı ziyaret ettim. Kısa bir uyku molasından sonra sabaha karşı 4:00 te yurtdışından gelen kuzenlerimi karşılamak için gittiğim havaalanında uçağın inmesini beklemeye başladım. İşte bu andan itibaren tehlike çanları çalmaya başladı. Saat sabah 05:30 da gelmesi gereken uçak 08:00 de gelebildi ve ben (beklemekten nefret eden+uykusuz yüce insan) bu bekleme süresince sigara yakmamak için kendimi zor dizginledim. Ama başadım ve bu günü de sigarasız bir şekilde atlatmayı başardım.