-
WAllaha takımda çok yıldız olucna takım bocalamıyor aksine takım soowww yapıyor her maç ayrı taktik demişsin surekli taktik değiştiren takımalr sence gerçekte basarılı olurlarmı_? özel önlem alman gereken maçlar olabilir ama bir dene her maça ayrı diziliş ayrı komutlar ile çık bakalım ne oluyor _?
Bu arada oyunun en guclu takımı chelsea ve sen onunla oynuyorsun neden en guclu cunku en fazla para onda yanı her oyuncuyu o takıma getirebilirsin sence böyle bir tkaımla basarılı olamama durumun varmı _? Acıkcası chelsea ile oynasaydım 20a takımım da en az 3 tane wonderkid oynatırdım. Chelsea ile basarı yakaladım diye gelmeyin gerçekten saglam bir taktigin varsa gerçekten bu oyunu iyi oynuyorsan oyuna işsiz basla sonra bir takımdan teklif gelecektir ona gec yarım sezon takımı tanı sonraki sezon transfer yap ve o sene sisteminle basarılı ol sonra gene baska bir takıma gec o takımdada basarılı ol eger cidden iyi oynuyorsan taktigin iyi ise her takımla basarılı olursun o zaman sabit oyuncular ile oynama her takımla lampard lar terry ler cech ler 200 milyon euro lar yok surekli takım değiştir gerçek bir kariyer yap taktigini her takım la dene gerçekten hilesiz sekilde basarılı olursan o zaman taktigin iyidir.
Mesaj Yetkileri