Quote Originally Posted by NDVD View Post
Sigames databasesinde Türkiye için fazla değişiklik yapmıyor, bu kesin. Mustafa Doğan son 2 yılda Beşiktaşta kaç kez ilk 11 çıkmıştır, sağda solda adını duyan var mı? Ama bakın özelliklere CM3'den beri özellikler aynı Mustafa Şahintürk karşıyakaspordaydı yine CM3'de ve aradan kaç yıl geçmesine rağmen, takım değiştirmesine rağmen,skiller aynı.
Mehmet Sedefin potential ability çok düşük scouttan baktıgımız zaman bu anlaşılıyor, hangi akla hizmet Mehmet Sedef'in gelişemeyeceğini düşündüler anlamış değilim.
Gökhan Zan ve İbrahim Toraman gibi Milli Takımın 2 önemli defansının, bazı defansif statlarının random olması beni resmen şoke etti, böyle bişey olamaz. Gökhan Zanın tackling benim oyunumda 3, marking 20, jumping 20
Runje'yi olduğundan güzel yapmışlar. Handlingi bende 16. BjK maçlarını izleyenler Runje'nin handlingine 5den fazla vereceklerini zannetmiyorum.
Baki Mercimeğin de statları biraz abartmışlar, Bakinin Positioninge 5ten fazla vermezdim ben ve özellikle tackling 6 7 civarında olmalıydı benim görüşüme göre.
Besiktas´daki oyunculari ben düzelttim. Ve emin olun ki bu yazdigin yanlislardan hicbiri kalmayacak.