Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Bursaspor-V.Masisaspor

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

işalla düşüş sürmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    uçmayın isterseniz
    ne uçması ben sadece vestel sadece o kadar ii takım değil diyorumm,ben bursasporu burda ovmuyorumm.lütfen biraz laflara dikkatt!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    ne uçması ben sadece vestel sadece o kadar ii takım değil diyorumm,ben bursasporu burda ovmuyorumm.lütfen biraz laflara dikkatt!!!!
    yazımda dikkat edilecek kısmı anlayamadım ben, senin yazdığın o yoruma ondan başka bişey denilemezdi

o maça kadar sizinde manisanında oynadığı futbol ortada bursanın puan almasına süpriz gözüyle bakılırken yeniyor vede fark atıyor, fark attığı takımda bu sezon hiç beklenmedik bi şekilde performans göstermiş ve güzel futbol oynayan bi takım, bundan dolayı senin yazdığın o yoruma ben sadece uçmayın derim..

====================
    manısayı takımdan saymayın artıkk he bide bursaya helal olsun demeyin sankı zor bişeyi başardıı.altu üstü manısa işte bu kadar buyutmeyinn

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

uçmakla alakası yok hoca gitti şehirde yenı bi hava var yenı teknık adam bunu başarabilcekmı diyeee .adam gel görünkii bursaspor vestel e fark attıı ,eğer bu takım çok ii olsa son 2 maçını kaybedip bursaya gelmezzdii .zaten manısa patakute son anlarda kurtardı paçayıı.şu manısa hala 2. neden diğer takımların performansı kotu olduğundan .bu arada bu tartıışmamı munakaşamı neyse bitsin diyorumm.fazla soze gerek yok bursaspor maçı hakkıyla aldıı ve manısa yı fovari gorenleride en içten dileklerimle selamlarımı gonderiyorumm.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by bursa_mc
    uçmakla alakası yok hoca gitti şehirde yenı bi hava var yenı teknık adam bunu başarabilcekmı diyeee .adam gel görünkii bursaspor vestel e fark attıı ,eğer bu takım çok ii olsa son 2 maçını kaybedip bursaya gelmezzdii
    bu takım iyi futbol oynuyordu en azından bursa dan iyi oynuyordu

Quote Originally Posted by bursa_mc
    bu arada bu tartıışmamı munakaşamı neyse bitsin diyorumm.fazla soze gerek yok bursaspor maçı hakkıyla aldıı ve manısa yı fovari gorenleride en içten dileklerimle selamlarımı gonderiyorumm.
    dikkat ediyorsan benim yorumumda maçı bursa haketmedi diye bi tabir geçmiyor ama yendikten sonra "manisayı takımdan saymayın, işte fazla büyütmeyin ...." gibisinden yorum yapılıyorsa bu skorun vermiş olduğu cesaretle "uçmaktan" başka bişi değildir

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Kisisel tartismaya girmeyin, fazla uzatmayin...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri