işalla düşüş sürmez.
işalla düşüş sürmez.
yazımda dikkat edilecek kısmı anlayamadım ben, senin yazdığın o yoruma ondan başka bişey denilemezdi
o maça kadar sizinde manisanında oynadığı futbol ortada bursanın puan almasına süpriz gözüyle bakılırken yeniyor vede fark atıyor, fark attığı takımda bu sezon hiç beklenmedik bi şekilde performans göstermiş ve güzel futbol oynayan bi takım, bundan dolayı senin yazdığın o yoruma ben sadece uçmayın derim..
====================
manısayı takımdan saymayın artıkk he bide bursaya helal olsun demeyin sankı zor bişeyi başardıı.altu üstü manısa işte bu kadar buyutmeyinn
uçmakla alakası yok hoca gitti şehirde yenı bi hava var yenı teknık adam bunu başarabilcekmı diyeee .adam gel görünkii bursaspor vestel e fark attıı ,eğer bu takım çok ii olsa son 2 maçını kaybedip bursaya gelmezzdii .zaten manısa patakute son anlarda kurtardı paçayıı.şu manısa hala 2. neden diğer takımların performansı kotu olduğundan .bu arada bu tartıışmamı munakaşamı neyse bitsin diyorumm.fazla soze gerek yok bursaspor maçı hakkıyla aldıı ve manısa yı fovari gorenleride en içten dileklerimle selamlarımı gonderiyorumm.
bu takım iyi futbol oynuyordu en azından bursa dan iyi oynuyorduOriginally Posted by bursa_mc
dikkat ediyorsan benim yorumumda maçı bursa haketmedi diye bi tabir geçmiyor ama yendikten sonra "manisayı takımdan saymayın, işte fazla büyütmeyin ...." gibisinden yorum yapılıyorsa bu skorun vermiş olduğu cesaretle "uçmaktan" başka bişi değildirOriginally Posted by bursa_mc
Kisisel tartismaya girmeyin, fazla uzatmayin...