1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Mercedes-Benz S 600 Guard (2007)

Default Mercedes-Benz S 600 Guard (2007)

hmmm eskisi daha cok hosuma gidiyor lala

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

mercedes son yıllarda yani 2002 den bu yana modellerini güzel çıkarmaya başladı. bu modelide güzel önü güzel ama arkası bence olmamış.

Valla bu yeni kasalar gerçekten güzel.Bizimde yeni kasa S350L var.Gerçekten çok rahat ve güçlü bir araba..

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

Bu arada mercedesin bu modeli ile maybachı karşılaştırdım benzerlikler var hemde baya ilk gözüme arka tarafı çarptı benzerlik olarak sonra ön farlar biraz daha yumuşatılarak dizayn edilmiş mercedeste ama baya kopya çekmişler maybachtan

Quote Originally Posted by berkan_smyrna View Post
    Bu arada mercedesin bu modeli ile maybachı karşılaştırdım benzerlikler var hemde baya ilk gözüme arka tarafı çarptı benzerlik olarak sonra ön farlar biraz daha yumuşatılarak dizayn edilmiş mercedeste ama baya kopya çekmişler maybachtan

Normaldir.Zaten sürekli olarak Maybach ile S serisi arasındaki benzerlik gözlerden kaçmamaktadır ki sebebi bildiğiniz gibi Maybach'ın Mercedes'in alt kuruluşu olmasıdır...

Bkz:Nissan >><< Infiniti

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

Quote Originally Posted by mgungor View Post
    Normaldir.Zaten sürekli olarak Maybach ile S serisi arasındaki benzerlik gözlerden kaçmamaktadır ki sebebi bildiğiniz gibi Maybach'ın Mercedes'in alt kuruluşu olmasıdır...
    evet bende maybachın mercedes olduğunu bildiğim için o şekilde düşünmüştüm ama yazmayı unuttum mercedesin önü maybacha göre daha güzel tasarlanmış

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

güzel .benım staj yapmak için gittiğim iş yerınde mercedes burçları yapılıyoo.malzemelerini iyi bilirim.

ben daha spor arabalar severim ama olursa hayır demem

Mesaj Yetkileri