benim kadrom
kaleci: polat keser ve firat akin(17 yasinda ve potentieli 177)
defans: servet cetin, ibrahim toraman, mustafa dogan, serdarkurtulus, andrea costantini(17 yasinda ve potantieli 195)
sa back: hamit altintop, ali gunes
sol back: mehmet sedef, ibrahim uzulmez
ortasaha: javier masherano, kleberson, emre belezoglu,koray, yildiray basturk
sol kanat: matias delgado, ibrahim akin ( ve pafta 16 yasinda tarik tunc potentiel 189)
sa kanat: ugur yildirim, efacan karaca(17 yasinda potentiel 182), tatan fahri
forvet: fred, cesar delgado, halil altintop, gokhan unal,tevfik kose,gokhan gulec,burak yilmaz ve ilhan mansiz ve pafta 16 yasinda butahan karadeniz potentiel 192

bu oyuncularnan bu kadroyu kuruyorum
442 perfect defans (demirhanin taktigi)
----------halil altintop-fred--------------

m.delgado-masherano-emre.b-ugur yildirim

mehmet.s-i.toraman-servet-hamit altintop

--------------polat keser------------
halil altintop super oyniyor kafa ve son vuruslari 19 ve azkalsin her macta gol atiyor. fredi yeni aldim.
m.delgado super dribling yapiyor ve cok assist veriyor.

forvet lerim cok ama kimi saticami sasirdim gokhan unali yeni bedavaya aldim yoksa almazdim. ilhan mansizi satcam(2milyon euro teklif geldi), burak yilmazi da satmaya dusunuyorum ama satmaya kiyamiyorum cunku onunda kafa ve son vuruslari iy. gokhan guleci satmam cunku hem forvet ve hem amc oynuyor. ve tevfik kose daha genc ve kafa vurusu 20 ve iy bir yedek oluyor onu sorna degeri yukselirse satarim. bu kadroda en zayif yerim kaleci ve defans.

klebersonu satcam ama yerine kimi alcami bilmiyorum , ya kaleci, ya defans, ya savasan bir orta saha oyuncusu(hem attack yapabilen hem defans).

yildirayi da bedava aldim para kazanmak icin onu simdikmi satim yoksa oynatip belki daha pahaliya satabilirim.

isterseniz screen shot koyabilirim.
belki bu kadro kotu olabilir ama champions league yendim ve da yeni hazirlik macta barcelonayi 3-0 yendim (2 halil atti).

sizce neyapmaliyim?