o ilk yarıyı izleyipte devre arasında maçı bırakmayıp tamamını izlediğim için kendimi kutluyorum tam bir işkenceydi gerçekten

evet Necati ağlayarak çıktı sakatlıktır bu olur ama kendiside biliyordur herhalde geçen sezonun son haftalarından bu zamana kadar taraftara çektirdiklerini ki oynadığı zaman boyuncada sahada gezmekten başka bişey yapmamıştır
ilkyarı ne takım için ne bireysel kaydadeğer hiçbişey yok ruhsuz bi şekilde dolaştı durdu hepsi sahada, 2.yarı biraz daha iyi gözüktüler Kabze'nin girmesi ile hareketlilik geldi bizim açımızdan oyuna özellikle son dklar olmasına rağmen Aydın'ın da girmesi ile biraz top oynar gibi gözüktük ama yinede iyi değildik..

ben izleyemedim ama maçtan sonra röportajlarda Hakan Ünsal'ın "oynamadığın dönemlerden dolayı takımdan ayrılmayı düşündün mü?" gibisinden bir soruya "Evet düşündüm" yanıtını vermiş Kabze, eğer GeretS böyle devam ederse Kabze'yi kaybebiliriz ki çok kötü olur bizim için

son dkdaki şutunda girmemesiyle yine bir beraberlikten yırtmış olduk, Fevzi'ye helal olsun