Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Şok! Sasa İliç

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default Şok! Sasa İliç

Yeni transfer Sasa Iliç'in Avrupa Kupaları'nda iki maç oynamama cezasının bulunduğu ortaya çıktı
    İki maç cezası var!
    Geçen sezon Partizan formasıyla UEFA Kupası 3. turunda Ukrayna’nın Dnipro Donetsk takımıyla oynanan karşılaşmada rakibine tüküren orta saha oyuncusunun, UEFA Disiplin Komitesi’nden toplam dört maç ceza aldığı belirlendi.
    ama şunuda unutmamak lazım"Biz avrupa takımıyız Hagi kırmızı kart görmüştü Bülentin omzu çıkmıştı ama yinede TESADÜF kupayı müzemize getirdik iliçin yokluğu sorun yaratmaz"...bu başlık diğer forumlardada açılmış ve ilginç yazılar çıkmış bakalım burda ne olucak????

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ya olsun ne olcak, ne de olsa gruplara yetişiyomuş...

Nesil
    2005
    Yer
    Güneşin doğduğu yerden

olurmu öyle şey iliç onların baba gibi 10 numarası o takımın kurtarıcısı onsuz hiçbir olmaz olamaz. o süper teknik --transfer haberi çıktığından itibaren alex' ten bile daha kaliteliolduğu söylendi--çok centilmen olmaliki rakip oyuncuya tükürerek uefa tarafından 4 maç ceza aldı

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Fatihin Fedaisi
    olurmu öyle şey iliç onların baba gibi 10 numarası o takımın kurtarıcısı onsuz hiçbir olmaz olamaz. o süper teknik --transfer haberi çıktığından itibaren alex' ten bile daha kaliteliolduğu söylendi--çok centilmen olmaliki rakip oyuncuya tükürerek uefa tarafından 4 maç ceza aldı
    ya niye öyle diyorsun sen ilicin kaç maçını izledin?adama biraz şans vermeliyiz.ama rakip futbolcuya tükürerek nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu kendi kanıtlamış....

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Arkadaşım ben Galatasaray'lıyım, yani onların değil bizim 10 numaramız oluyor...

Eğer işe öle bakarsan, Anelka'nın önceki kulüplerinde nasıl davranışlarda bulunduğunu hatırlatırım, o da maçlarda olmasa bile,saha dışında çok uysal sayılmazdı....

O yüzden ltf boşuna boşuna saldırmayın ya, hep görüyorum bıktım walla, her Galatasaray ile ilgili bir konuya, bir FB'li gelip, hemen manasız yazılar yazmış,ne alıp vermediğiniz war anlamıyorum walla... neden acaba?...

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

neden olacak kuyruk acısı

walla yazmayım sabrediyim dedim 3 gündür ama zorla yazdırdınız bana

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by apaydin2148
    neden olacak kuyruk acısı

walla yazmayım sabrediyim dedim 3 gündür ama zorla yazdırdınız bana
    Budur, işte lafı da buraya getirmeye çalışmıştım....

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

cimbom ayda yılda iyi bir transfer yaptı o da ilk resmi maçta yok.neden çünkü bir maç cezalıymış olacak iş degil walla ilk maçlarda tökezlemeyekte hayırlıysa şu gruplara girsek bir tavuk kescem

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by emirduman
    Arkadaşım ben Galatasaray'lıyım, yani onların değil bizim 10 numaramız oluyor...

Eğer işe öle bakarsan, Anelka'nın önceki kulüplerinde nasıl davranışlarda bulunduğunu hatırlatırım, o da maçlarda olmasa bile,saha dışında çok uysal sayılmazdı....

O yüzden ltf boşuna boşuna saldırmayın ya, hep görüyorum bıktım walla, her Galatasaray ile ilgili bir konuya, bir FB'li gelip, hemen manasız yazılar yazmış,ne alıp vermediğiniz war anlamıyorum walla... neden acaba?...
    bırak onlar transferleri eleştirebiliyorlar.ama biz zavallıların böyle bir hakkı yok.burdan aziz yıldırıma sesleniyorum.lütfen transfer yapınız sonra taraftarınız başka kuluplerin transferlerine çamur atıyorlar.zaten biz alıştık böyle şeylere her transfer döneminde fenerliler çok havalanır lig başlayıca hepsi susuyorlar.ortega gelince adamı dünya starı yaptınız maçlara çıktıktan sonra herif fener taraftarı yüzenden futbolu belli bir süre bırakmak zorunda kalmıştı.tamam fazla uzatmayalım şöyle bir ata sözü ile bağlayalım."komşunun çatısındaki kardan önce kapının önündeki çöpe bak."bu tam fenerli taraftarlara göre söylenmiş bir atasözüdür.

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

şok şok diye başlıgı gorunce merak ettım, ama bence cok gereksız bı konu olmuş.ilic in uefadakı ılk 2 macta oynamaması bu kadar onemlımı?.ilic yoksa volkan var cıkar aslanlar gıbı oynar

Nesil
    2005
    Yer
    Güneşin doğduğu yerden

Galatasaray bu oyuncuyu araştırırken bu oyuncunun geçmişini de araştırmışmı.
    Yöneticiler allah bilir - İliç'in 4 maçlık cezasından bile haberleri yoktu-Alsana yönetici alsana iyi gözlemci

Uefa cupası-super cupa kazanan bir takıma böylescentilmen bir oyunucu getirilebilirmi.

Anelka kaç defa rakip oyuncuya tükürmüş.

apaydın2148 iyi laf koydun bana.

Pires galatasaraya gelmez ama bi ihtimal geldi sayalım--Bunlar havalanacak flaş transferi biz yaptık feneri ilk defa geçtik diye--

Aziz yıldırım devreye girecek pires'den daha kaliteli pahalı teknik bir dünya yıldıznı İStanbula getirecek..Galatasarayın sesi kesilecek...

Bunları nerden mi biliyorum EEE arkadaslar hersene böyle olmuyo mu Emirduman

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Walla fener Piresten iyisini getirsin helal olsun deriz karalamaya çalışmayız.sonuçta türk futbolu kazanıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Güneşin doğduğu yerden

pires gelsede gelmesede aziz baba transferi patlatacak..

Nesil
    2005
    Yer

Walla fener Piresten iyisini getirsin helal olsun deriz karalamaya çalışmayız.sonuçta türk futbolu kazanıyor
    işte galatasaraylılarla fenerliler arasındaki en büyük fark burda anlaşılıyor.biz gerektiğinde tebrik etmesini biliyoruz onlar ise her türlü karalamaya çalışıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    işte galatasaraylılarla fenerliler arasındaki en büyük fark burda anlaşılıyor.biz gerektiğinde tebrik etmesini biliyoruz onlar ise her türlü karalamaya çalışıyor...
    evet cok haklısın galatasaraylılarla fenerlilerin arasındaki fark burda .herkes şampiyon olabilir ama süper kupa uefa kupasını alamaz

gerçekleri söylemek ne zamandan beri karalama oldu arkadaşım....

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Galatasaray bu oyuncuyu araştırırken bu oyuncunun geçmişini de araştırmışmı.
    Yöneticiler allah bilir - İliç'in 4 maçlık cezasından bile haberleri yoktu-Alsana yönetici alsana iyi gözlemci

Uefa cupası-super cupa kazanan bir takıma böylescentilmen bir oyunucu getirilebilirmi.

Anelka kaç defa rakip oyuncuya tükürmüş.

apaydın2148 iyi laf koydun bana.

Pires galatasaraya gelmez ama bi ihtimal geldi sayalım--Bunlar havalanacak flaş transferi biz yaptık feneri ilk defa geçtik diye--

Aziz yıldırım devreye girecek pires'den daha kaliteli pahalı teknik bir dünya yıldıznı İStanbula getirecek..Galatasarayın sesi kesilecek...

Bunları nerden mi biliyorum EEE arkadaslar hersene böyle olmuyo mu Emirduman
    Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan daha yıldız transferler yaptığı doğrudur, yani bunu çok rahat kabul ediyoruz, bizim öle bir kuruntumuz yok...

Ancak şöle bir durum war ki, siz yıldız olsun olmasın, nedense, bize gelen her futbolcuyla uğraşıp,bir şekilde onu kötü bir hale sokma gibi bir uğraşınız war onu anlayamıoyrum işte bir türlü....

Anelka konusunda ben oyuncuya tükürdüğünü sölmedim, saha dışındaki taşkınlıklarından bahsettim...

Ayrıca madem biz siz çok daha kötü bir takımız neden Aziz Yıldırım biz oyuncu alınca devreye giriyor da, daha iyisini almaya çalışıyor?..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ya bakma onlara sen emirduman. Bizleri çekemiyolar. Kendileri o kadar iyi transfer yapıyolar ama orda da kalıyolar işte. Sadece TRANSFER YAPMAYI BİLİYOLAR! Onlar için varsa yoksa Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası! Edirne'den dışarı çıkamıyolar anayacağın.. Bırak kendi hallerine...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by CMYLMZ
    Ya bakma onlara sen emirduman. Bizleri çekemiyolar. Kendileri o kadar iyi transfer yapıyolar ama orda da kalıyolar işte. Sadece TRANSFER YAPMAYI BİLİYOLAR! Onlar için varsa yoksa Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası! Edirne'den dışarı çıkamıyolar anayacağın.. Bırak kendi hallerine...
    Haklısın...

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by metin oktay
    şok şok diye başlıgı gorunce merak ettım, ama bence cok gereksız bı konu olmuş.ilic in uefadakı ılk 2 macta oynamaması bu kadar onemlımı?.ilic yoksa volkan var cıkar aslanlar gıbı oynar
    kardeşim sanki seni ben zorladım istemiyorsan yazma...ayrıca ilicde geçen maçta şov yapmış...bir gol üç asist diye spor haberlerinde duydum...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bakmayın adam erçekten iyi bi adam. Ama biraz agresif ve hırçınmış duyduğuma göre. Ama unutmayın ki hagi de öyleydi. (UEFA Finali)

Nesil
    2005
    Yer
    Güneşin doğduğu yerden

Aziz yılıdırım bin defa söylüyo ama kimse inanmio

Galatasarayın aldığı super cup-uefa cup-- tesadüfen ibaretttir.

Gerçekten tesadüf değilse başarının arkası niye gelmedi.

örnekorto ilk sene uefa kupası---2. sene şampiyonlar ligi kupası Eski hocaları
    Jose mourinho chealse nin basinda..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

illa şampiyonlar ligini almak mı sizin için başarı sayılıyo... şu anakadar kimsenin yapamadığı (türkiyede) şeyi biz o sene yaptık.. Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadık. Hemde o zmn eski usuldü 2.tur grupluydu gene. Biz ordan çıkmıştık. Real Madrid'e elenmiştik..

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

evet evet kesinlikle...

manchester da tesadüfen aldı ...
    ajaxta..
    barcelona da
    marsiya da.. .
    hatta dortmund da

aziz yıldırım madem bu kadar çok biliyor, onun takımı da alsın kupa ...ne o tesadüflere mi inanmıyor?
    uzanamadığı ciğere mundar demesin ..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Frank_Castle

evet evet kesinlikle...

manchester da tesadüfen aldı ...
    ajaxta..
    barcelona da
    marsiya da.. .
    hatta dortmund da

aziz yıldırım madem bu kadar çok biliyor, onun takımı da alsın kupa ...ne o tesadüflere mi inanmıyor?
    uzanamadığı ciğere mundar demesin ..
    dostum haklısında niye uğraşıyorsun sen hangi fenerlinin türk kulüplerinin elde ettiği başarıları kutladığını tebrik ettiğini gördün?boşver onlara göre tesadüfmüş herkese saygımız var..************************************ Fanatizm içeren, hakaret unsuru taşıyan ifadeler kullanmak yasaktır[Genghis_Khan]

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

seneyi yanlış yazdın..kıyamet gününden sonra.. melek boruyu üfleyecek ondan sonra alacaklar..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by CMYLMZ
    seneyi yanlış yazdın..kıyamet gününden sonra.. melek boruyu üfleyecek ondan sonra alacaklar..
    işte güzel anlamlı ve aynı zamanda çoooooooooooooooooooooook doğru bir söz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Fatih

Dikkat edin konu iyice saptı. İsterseniz yeni bi başlık açın bu kupa meselesi için...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Nedense bu tesadüfü başarıyı UEFA kupasında hiç yenilmeden alıyoruz, nasıl oluyosa, ardından bir de Super Kupa alıyoruz yine tesadüfi, ardından bir de Şampiyonlar Lig'inde çeyrek final oynuyoruz, ayrıca tedafüfi başarı almış birçok oyucu, avrupa'ya gidiyor....
    Hadi biz göremedik tesadüfi olduğnu bütün Dünya da mı görmedi, bir de bunun üzerine sıralamada ilk beşe kadar çıkarıyor takım tesadüfi başarıyı yakalarken, yaw bunu neden yapıyolar ya, tesadüf şey...
    Zaten bütün Dünya Fenerbahçe'ye gıcık......

alla alla, bu kadar şans......... garip...........

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by emirduman

Nedense bu tesadüfü başarıyı UEFA kupasında hiç yenilmeden alıyoruz, nasıl oluyosa, ardından bir de Super Kupa alıyoruz yine tesadüfi, ardından bir de Şampiyonlar Lig'inde çeyrek final oynuyoruz, ayrıca tedafüfi başarı almış birçok oyucu, avrupa'ya gidiyor....
    Hadi biz göremedik tesadüfi olduğnu bütün Dünya da mı görmedi, bir de bunun üzerine sıralamada ilk beşe kadar çıkarıyor takım tesadüfi başarıyı yakalarken, yaw bunu neden yapıyolar ya, tesadüf şey...
    Zaten bütün Dünya Fenerbahçe'ye gıcık......

alla alla, bu kadar şans......... garip...........
    bizdede TERİMe FATİH milan emre ve okan intere fatih akyel real mallorcaya ümit davala werder bremene tugay kerimoğlu bailckbern rowerse gitti.sizin buna tesadüf demenizi ben bir tarafımla gülerim.ben bir bursasporlu olarak türkiyenin en büyük takımının galatasaray olduğunu kabul ediyorum.siz hala kendi aranızda eğlenin.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri