Quote Originally Posted by emirduman
Quote Originally Posted by Fatihin Fedaisi
olurmu öyle şey iliç onların baba gibi 10 numarası o takımın kurtarıcısı onsuz hiçbir olmaz olamaz. o süper teknik --transfer haberi çıktığından itibaren alex' ten bile daha kaliteliolduğu söylendi--çok centilmen olmaliki rakip oyuncuya tükürerek uefa tarafından 4 maç ceza aldı
Arkadaşım ben Galatasaray'lıyım, yani onların değil bizim 10 numaramız oluyor...

Eğer işe öle bakarsan, Anelka'nın önceki kulüplerinde nasıl davranışlarda bulunduğunu hatırlatırım, o da maçlarda olmasa bile,saha dışında çok uysal sayılmazdı....

O yüzden ltf boşuna boşuna saldırmayın ya, hep görüyorum bıktım walla, her Galatasaray ile ilgili bir konuya, bir FB'li gelip, hemen manasız yazılar yazmış,ne alıp vermediğiniz war anlamıyorum walla... neden acaba?...
bırak onlar transferleri eleştirebiliyorlar.ama biz zavallıların böyle bir hakkı yok.burdan aziz yıldırıma sesleniyorum.lütfen transfer yapınız sonra taraftarınız başka kuluplerin transferlerine çamur atıyorlar.zaten biz alıştık böyle şeylere her transfer döneminde fenerliler çok havalanır lig başlayıca hepsi susuyorlar.ortega gelince adamı dünya starı yaptınız maçlara çıktıktan sonra herif fener taraftarı yüzenden futbolu belli bir süre bırakmak zorunda kalmıştı.tamam fazla uzatmayalım şöyle bir ata sözü ile bağlayalım."komşunun çatısındaki kardan önce kapının önündeki çöpe bak."bu tam fenerli taraftarlara göre söylenmiş bir atasözüdür.