Hadi görüşürüz arkadaşlar ben dersaneye gidiyorum. =/
Hadi görüşürüz arkadaşlar ben dersaneye gidiyorum. =/
Güle Güle arkadaşlar
Evet Yenİ İmzamiz Kullanima Hazir :d
Nasil Ama :d
hadi arkadaslar ben cikiyorum.10 dakika sonra antreman basliyoo,gitmeliyim hadi iyi aksamlar size
Bu konuda biraz bekle bence. Bende senin gibiydim aynıydı yani. Sevdiğim kız büyüktü benden ama sürekli bakıyodu. maçlara geliyodu fln filan. ama nolduböyle olduk
İmzan çok güzelacaba bunu adminlerle konuşup sitenin en üstüne mi yazdırsak
![]()
Süper olur yav....
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
valla fena olmaz ama ilk teklif onlardan gelmeli![]()
Oguzkagan senin imzanda müthiş anlamını biliyosun dimi. ama orda bi eksikli var gibime geldi benim.
"ÜZE GÖK TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN İLİNGİN TÖRÜNGİN KİM ARTATI"
orda bi gök olması lazım.
Bende vurulmuştum 2 yıl peşinden koştum ama olmadı.
Anlamı ise Açıklayabildiğim kadarıyla "Üstümüze Gök Çökmese, Yeryüzü Delinmese, Bu Türkleri Kim Yenebilir" gibi bişiydi sanırım. Bizim hocamız sürekli bunu sölerdi bize. Bende Daha çok laf war destanlarla ilgili
Mesela Hun İmparatoru Attila:
"Ben Tanrının Kırbacıyım; Tanrı Kimi Cezalandırmak İsterse, Üzerine Beni Musallat eder" Çok güzel bi laf bu ...
slm arkadaşlar okuldan şimdi geldim .nassınızz
geçen hafta olduğumuz sınavdan beklediğim gibi zayıf aldımm
Selam çakar,test çözüp dersaneye kaçar![]()
selam arkadaşlar
So what?
Saike
aleykumselamm
Selam çakar,Yine burda kalır![]()
aga yanıyom bırak![]()
hangi ders
meslek teknolojisi
son sınıfmı
O dersi ilk defa duydum ha....
Msn'de deprem tatbikatı yapılacak. Uyarı saat tam 21:00 da herkez durumunu dısarda olarak ayarlayıp kişisel iletilerine yusuf yusuf 3,5 yazıp bırakıcak. Herkese duyurun, şaka değildir.
Msn'de herkese iletin arkadaşlar. Şu nickinin başına gül koy, şemsiye koy, insan koy gibi şeyler var ya bi de bu yapılsın. Bana da arkadaş gönderdi, ona da başkası göndermiş. Siz de gönderin millete..![]()
Hahahaaa.
Çok komisin Can....![]()
merhaba ahali yeniden geldim,cok yorgunum yaa,hoca 2.5 saat antreman yaptirdi,8 tur kostuk koskocaman alanda,bide antreman bitince 3 tur kosturdu.
Allah kolaylık versin kardeş....