-
ortasahanin soluna koy sen bak bakalim 8lemi oynuyo 9lami yaw durun ben sole anlatmaya calisim taktiği indirenler arkadalar için her maçı farklı kazanmak istiyosanı takımız şöle olucak dizilişine bakmayın bu çeşit adamları koyun orda mc yazıyo ama boşwerin ben ayarlarda ileri koşular felan yaptım
--------------------------gk----------------------------
------dml---------dc-------------dc------dmr-----------
------------aml-----------dmc---------amr--------------
-----------fl-----------fc--------------fr----------------
vu tarz adamlar kullanın ordaki mclere aldanmayın ileri koşular yaptığım için açık adamlar daha iyi gidiyo şimdi gelelim taktiğin hassas noktalarına
GK
ası iyi bi kaleciyle direk golluk paslar verebilirsiniz ve aleciniz bi çok maçta asist yaptığına tanık olabilirsiniz
DC:markajı 15 headıngı 15 pasıda 12olması gerekiyo öle aratın yeter
DMLveDMR:sadece hızı 15 ve pasıda 15olsun yeter
AMLveAMR:bunlarda hız 15 pas15 ve orta 15olsun yeter
FORVETLER:hepsininde sadece boyları 190 ve headıngleri 15olsun yeter finishinglerde 15gibi bişşi olursa süper olur
aratırken böle aratın diğer özellikler önemli diğil beşiktaşla herşey cok güzel gidiyo haa bua arada ufak bi tiyo en iyi gençler bence colombia kuluplerinde hemde cok ucuz ve 20yaşında olmıyan elemanlar cardenaz örneğin su an herkez 10larca milyon dolar veriyo satmıyom maliyeti sadece 350dolardı kesin alın bu adamı bu taktikte ortasaha sağda oynuyo ortalaması 8,50civarı hadi kolay gelsin arkadaşlar cok karışık oldu ama napim upload olmuyo olayıda çözdüm ama olmuyo yaw
Mesaj Yetkileri