Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 92 sonuç

Konu: Fm ile ilgili ama çok da ilgili değil:DİSİM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

evet bende de oluyor sık sık ...

hep düşünürüm oyuncuları tiplerini falan yada ne bilim adını söyleyemiyorsam alam takımıma falan filan

Bana çok olur, bir oyuncuyu gördüğüm de "vaaay isme bak" dediğim bile olur, adam orta halli ise bile transfer ederim, fotosu görünmeyen oyuncular da yanılırım hep, leonardo var fm2006 fotosu yoktu ve hep Henry gibi sabardım ten rengini, adam apiiah gibi çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tevezi çok değişik hayal etmiştim

OmErCaGaTaY Misafir

rafael sobis"i tipik brezilya lı sanıodum ama deilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

ben genelde hayal eder ama tutturamam
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

ne dusunuyosam aynısını yazmıssın.bende aynen boyleyimdir.ne zaman bu face pack leri kullanmaya basladım o zaman bu tur hayallerim rafa kalktı ama resmi olmayan oyuncuları hep kafamda hayal ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya abi bak imzam doğru çıktı aynı şeyi mi düşünüyoruz şu face pack in linkini biri bana ö.m ile atabilrmi acep?

ben hep tevezi transfer ederdim tipini görünce etmemeye başladım

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Bende oyunları isimlerini beğendiğim için alma hobim vardır bazende bütü özellikleri iyi olur ama ismini okuyamam o zaman o oyuncu takıma almam. Aldıklarım oyuncuların tiplerini hep merak etmişimdir kafamdanda bir şablon oluşur ama onları gerçek hayatta gördüğüm zaman hüsrana uğrarım tipini kabullenemm.
    aynı şeyler banada ulyo batuhan abii

CM4 ilk cıktıgı zamanlarda bu oyunda DECO ismini cok begenip Fenerbahçeye almak için neler yapmıştım,herşeye rağmen ilk ara transferden önce gelmemişti,megerse bir dünya yıldızı olacakmışta haberimiz yokmuş.Şuanda ise Supat Rugratsamee ismi çok ilgimi çekiyor,vakit katbetmedende bedavaya aldım zaten,henüz 15 inde fakat yıldız adaylarımdan

12. Default

Aslında herkeste böyle takıntılar var. Bende nedense Brezilyalı takıntısı var.
    ama hep oyuncuları kafamda tasarlarken onların gerçekte de öyle mi olduğunu düşünürüm. mesela freddy guarin .. adamın hala nasıl tip olduğunu merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

14. Default

Kardeş Güzel diyorsunda oyuncuların isimleri oynamıyorki maçıAdamların yeteneklerine göre değişiyor oyun.İsterse abuk subuk bir adı olan bir adı olan bir adam olsun tipi dağ adamına benzesin ben yine yetenekliyse alırım abi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o başka bişe abi işte bende tipi dağ adamı olsun yetenekli olsun almam adamı.zaten garip olduğu için bunu konuşuyoruz burda

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bende söyledim...
    Şimdi benim fiziğimi tahmin edin...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

ben genellikle Brazilya dan adam alırım ama bazen çok para istiolar o yüzden arjantinden almak zorunda kalıorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozzy_casanova View Post
    ya bnde çok oluyo öle örneğn sasha iakovenko adını çok beğenmiştm hep sarışın uzun boylu yakışıklı biri diye düşünüyodum öyleymiş galiba

iste sasha iakovenko

cesar delgado da bu

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Aynen warya kardeş mesela cm 04/05 den beri sasa ilic i her takımıma alırdım adamı böyle cok dehşet düşünürdüm gs ye bi geldi bi tipini gördüm eyy dedim hiç bi alakası yok

bnde celsinhoyu hep yakışıklı olarak hayal ediyom nası acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben bıda cesar delgadoyu almam

bende cesar delgado nie ceza sahasında süper diodum meğerse defanslar adamdan korkuyomuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Leeds de bir adam var İzlandalı adını hep unutuyorum Gylfni Einarsson muydu neydi çok yakışıklı adam. Hep onu alıyorum

ivan Misafir

Bende isim takıntısı var mesela oyunumda 2011e giriorm oyunda bir tane bile alper bırakmıorm bu isme karşı acayipp bi sinirim var oyuncuların hepsini 40 yaşıunda yaptım Kendi oyuncum ALper balabanda dahil hepsi emekli oluo

Ayrıca İsrail-Amerika-Yunan oyuncular takımımaa giremez İNterde vardı Choutos diye birisi interin başına geçer geçmez kontrat iptal ettim

Nesil
    2006
    Yer
    milton keynes dons

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    beyler bu konuyu aslında fm bölümüne açardım da kalabalık olmasın hemde düşünüoydum şimdi sorayım siz oyuncu alıırken ne bileyim böyle isimini beğenerek almanın daha çokiçinize sinmesi, yada vatandaşlığına ve de isime göre kafanızdan ona bi tip yaratmak
    Örneğin benim kafamda daima fatih şen uzun saçlı sarışın bi adam olarak gelir
    mesela cesar delgado çokk kısa saçlı ve hafif esmer olarak gelir ama o damı gördüm vede hala akılmdan onun o hayali görüntüsü silinmedi
    Ve de ismini beyenmedim almıyayım diyomusunuz yada ismisw çok süper faln off çok sewdim bu adamı dediğiniz oluyormu?

bravo kardes tamamıyla haklısın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

demekki çoğu kişi böyleymiş ya

cesar delgado

tomas sivok

freddy guarin
    efet arkadaslar ben en cok cesar delgado ve tomas sıvok u merak edıyodum ve nıhayet gordum ama delgado gercekten defansı korkuttugu ıcın bu kadar ıyıymıs ama yınede benım wazgecılmez oyuncularım bunlar bıde guarın vardı ama tıpını gorunce sogudum bıraz adamdan yınede alıyorum cok iyi oynuyo benım taktıgımde ortasahada ıkı onlıbero mevkılı adam defansıf ortasaha ozellıgıyle oynuyo defansa yardım ıcın ve uzun sutları iyi olması lasım bence ataga kalkınca uzun sutlar cıkartıyoalr ve guarınle sıvok bu ısı en ıyı yapan adamlar

bıde unutmadan soyluyum ya ii oyuncular niye bu kadar tıpsız oluyoo ornek cesar delgado tevez vs.

29. Default

ya beyler aslında cesar delgado o kadar da tipsiz değil be tamam böle tekkaş fln ama şu resimde baya bi karizmatik çıkmış
    http://www.laprensa.hn/imagenes/foto...ores/22828.jpg

30. Default

Hade ılk mesajımı buraya yazayım bende ısımlerın ılgınclıgıne dıkkat ederım ılk okudugum anda hosuma gıderse alırım sebastian pardo. jorge acuna. ivan kaviedes. aroujo.freddy guarin ve magnus sundell ı tavsıye ederım arkadaslar özellikle ivan kaviedes dehset bı forvet
    Son oyunumda sakaryasporu calıstırdım fatıh sen de ıs yoktu oynamıyodu sattım kocaelıye adam ıkı macta 6 gol attı bana

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri