Quote Originally Posted by Fatihin Fedaisi
Galatasaray bu oyuncuyu araştırırken bu oyuncunun geçmişini de araştırmışmı.
Yöneticiler allah bilir - İliç'in 4 maçlık cezasından bile haberleri yoktu-Alsana yönetici alsana iyi gözlemci

Uefa cupası-super cupa kazanan bir takıma böylescentilmen bir oyunucu getirilebilirmi.

Anelka kaç defa rakip oyuncuya tükürmüş.

apaydın2148 iyi laf koydun bana.

Pires galatasaraya gelmez ama bi ihtimal geldi sayalım--Bunlar havalanacak flaş transferi biz yaptık feneri ilk defa geçtik diye--

Aziz yıldırım devreye girecek pires'den daha kaliteli pahalı teknik bir dünya yıldıznı İStanbula getirecek..Galatasarayın sesi kesilecek...

Bunları nerden mi biliyorum EEE arkadaslar hersene böyle olmuyo mu Emirduman
Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan daha yıldız transferler yaptığı doğrudur, yani bunu çok rahat kabul ediyoruz, bizim öle bir kuruntumuz yok...

Ancak şöle bir durum war ki, siz yıldız olsun olmasın, nedense, bize gelen her futbolcuyla uğraşıp,bir şekilde onu kötü bir hale sokma gibi bir uğraşınız war onu anlayamıoyrum işte bir türlü....

Anelka konusunda ben oyuncuya tükürdüğünü sölmedim, saha dışındaki taşkınlıklarından bahsettim...

Ayrıca madem biz siz çok daha kötü bir takımız neden Aziz Yıldırım biz oyuncu alınca devreye giriyor da, daha iyisini almaya çalışıyor?..