arkadaslar ben oyunda ankaragucuyum we oyuncuya make an offer dediimde hangi oyuncu olursa olsun LOAN bolumu kapali bunun nedeni nedir bilen birisi war miii
o transfer dönemi kapandığında kapalı olur loan teklifini sadece transfer dönemi açıkken yapabilirsin
ya ben ukrayna liginde oynamaya başladım ve 10 maça yakın oynadım daha ne kırmızı kart var nede sakatlık problemi acaba o sadece türkiye liginde mi öleki yani anlamadım fb ile oynadıgımda her maç mutlaka kırmızı görüodum sakatlıklar oluyordu aynı taktik aynı ant. programı ukrayna liginde takır takır gidio walla acaba oyun düzgünde bazı liglerde mi öle oluoki???
türk takımları için bazen kiralamalar yasaklanıyor
sezon ortasında Pancu ile anlaşmıştım. 1 Haziran tarihinde takıma katılacaktı.Bu tarih geldi fakat Pancu gelmedi =) transferle ilgili hiç bi bilgide yoktu pancunun profilinde.
Bu benimde başıma geldi. Galatasaray'dayım. Sezon ortasında Pavluychenko diye bi oyuncuyla anlaştım. Sezon bitti, bekliyorum adam gelecek diye. Gelen giden olmayınca baktım future transfers in e transferden haberi olan yok.
Gerçi bu tip şeyler Galatasaray'da gerçekte de oluyor, mesela Locatelli ile anlaştık, sezon sonu gelecek demişlerdi, adam da çıkmıştı gazeteye geliyorum demişti, sonra Siena'ya gitmiştiBir de Gençlerbirliğinden Erkan'ı aldık demişlerdi o da aynı hesap. Düşünüyorum oyun mu çok gerçekçi yoksa bu da bir bug mı
![]()
fm06 da bu şekilde 1 kezde benim başıma gelmişti ama nedenini hala anlayamadım.tabi kiralık olarak diyosan.ama transfer etmek için anlaştıysan büyük ihtimalle o tarihte kulübünde yeterli para olmadığı için iptal olmuştur.
Cem Sultan'a Necati'yi tutor yapmıştım zaten ama birden bile böyle bir şey çıktı karşıma.
http://img175.imageshack.us/my.php?image=1pp7.jpg
http://img175.imageshack.us/my.php?image=2es9.jpg
http://img175.imageshack.us/my.php?image=3hm4.jpg
dediğim gibi bu şekilde ne haber nede başka bişey gelmeden iptal olmuştu transfer bende anlamadım neden olduğunu ayrıca benim paramda gitmişti![]()
yeni idman oluştur "light" yap , yeni iyileşen oyuncuyu da hemen oynatma..ayrıca idmanı da sezon içinde dengede tut ki kondisyonlar da zayıflamasın..
ben daha görmedim
tatile gitmiştim oyunda maç esnasında oyuncunun biri değişmiş görünüyor ama çıkan oyuncu görünmüyor
kaleci kale vuruşunu yapacakken topu kaçırıyor bide onun koşup topu almasını bekliyoruz
ya arkadaşlar takımım adına yorum yapamıyomuyum mesela''takımım şu an çok iyi gurur duyuyorum oyuncularımdan faaln'' böyle bi yer yok mu ya olması lazım bence takımın havaya gelmesi lazoımmm
valla bendende kötüleri varmış benim kalecim rüştü 4 ay yoktu kaleye babacan volkanı koydum onunla idare ettim
antreman yaması var herhalde sakatlanmalar azalıyor
arkadaslar usenmedım bugun uye oldum ve butun baslıgı okudum bazılarımızın cıdden buyuk teknık sorunları war ama oyundan kaynaklanan ( data bazında) onlara yorumumu yok ama sakatlanma -kart -....- gıbı sorunları zaten arkadashlar acıklamısh bende kendımden örnek werıp pekıshtırıım dedım
chelsea ıle oynuyorum
ılk sezonumun baslarında sakatlıktan cıdden dert yandım ama gereklı ayarlamaları yaptım suan gayet guzel bu arada training bölümünde mausunuzu strength calısmasının ustunde tutarsanıs neye yaradıgını gorursunuz halıyle hangı oyuncuya ne yuklenceınızı bılırsınız bence oyun gayet guzel data hatası werenlerın dıshındada gerı kalanlar bıraz daha dıkkat etsın derım. bı arkadasta user acamadıından yakınmısh onun ıcın ıngılızce olayını fln ayarla bu dıller bolumunden bılgısayarın bıde ılk actıında olusan dosyayı sıl wardır ınternette flm arat hade kalın saglıcakla bol gollu ve kupalı oyunlar
arkadaslar ben oyunu yükledim ama giremiorum oyuna yardım pls
Arkadaslar sorunuma hala cvp vermediniz yardımmm
Bizde oyunu genelde coklu oynuyoruz.Hemen hemen her ligte yaptik.Ispanya liginde bir kac hata ile karsi karsiya kaldik.
Arkadas Real madrid ile oynarken Beckham kirmizi kart gordu yazdi.Taktiklere girince Beckham oynamiyordu.Ve taktigini ona gore ayarladi mac basladi beckham oyundaydi ilk sasirdik tabi simdi cikar dedik cikmadi taktigi bir daha girdik beckham yine yok.Mac 11 e 11 devam etti ve deportivo maci 3-2 kazndi ve mac bittikten sonra ne gorelim haberlerde real maci 3-1 aldi yaziyor.Ve Beckham kirmizi kart yemis ardindan onlarda yemis mac 3-1 real galibiyeti ile bitti.
Sonra buna benzer bir tane daha oldu.Bu tabi database hatasi ama sadece ispanya liginde denkl geldi.