1- DiğeR ForuMdada YaZdıM..KüçüK klipLEr isTiYoruM..HePsi aYNı Olsunda söZLeşMe iMzaLayıNca fLaN o aN görüNtüLeNsiNtaRaFtAr çoŞkuSu iLE..
2- TraNsFer üCrEtLeri Ve TraNsfer YaPıM ŞeKli KEsinLiKLe değiŞmeli..oYuNCu fiyaTLarı 10 triLyoNdaN baŞLAması..ÖzeLLikLe futßol'da gERide kALmış üLkeLerde böLE ßi ücReT TaLep eDiLmEsi çok saÇma..
3- arKAdaŞLArIn dediği gißi TRansFeri YönEtim kuRuLu YapsIN..ßiz sEÇeneK sunaLıM..iStEdiğiMizDe yöNEtiMLe sözLeşMe YeNiLeyeliM..SoNsuza deK Gidebiliorz saNırIm 1 takıMda? Tam ßilmiomda eGer öLeySe.. hANi KoNtroLe aL deyip takıma geÇmek oLmasIn..Görüşelim aDamLarLA..ßölecE heMen ßüyük Klüpte iŞ bulma ŞaNsı %1 fln olur sanırım..Küçük kLüpten Büyüğe GitmeK daha Çok baŞarı demEKtir..OyUn geRçeKçiliğini ARtTıRır.. oLsa Belki kötü oLuR aMa DaHa heycaNLı OLur ve DahA hıRsLaNıRızKlüp iLE sözLeşMe TariHi oLMamLı MeNeJeRiN.. ßitince KLüptEn aYrıLcan YA Da uzatcaN..
4- t.dirEktöR ParA ßiriKtiRSin..evEt katıLıyOrum..ßeLki KuLüP aLıcAM..ßelki baŞkan adayLıGıNa girip KuLußün ßaŞıNa qeÇip sAdece TraNsfEr Yapıp maÇ izLicEM..ßu da oLaßilir.. KeNdi KuruLuMu KurUp TAKıMA DeSteK oLucam..ßu da oLaßilir..![]()
5- kamp YerLeri seÇME SeÇeNeqi OLsUN..saNırIm TotaL CLup MaNager mi ne o OyuNda VarDı..OyNamaDım aMa üLKe sEÇip Kampa gidebilioduN..
6- eMeKli oLcaK futßoLcuLar içiN JüßiLe maçLarı düzeNLeME ŞANsı oLsa.. ßöyLece EfsaNe oLMuş FutßoLcuLar ßi aNda KayßoLmAz..
7- haßer qeLse sel flN oLdu die.. yaRdım mAÇı düzeNLeSEk...![]()
8- 2d pitCH gÖrüNümüNü DAhA qüzeL oLucaKtıR Ztn..SoN oLarAKTa ßUnda düzeNLeME ßekliyoRum.. Fm 2006 şimdideN hayIrLı oLsuN hEPiMizE![]()
![]()
aMMa ÇHoq şEY isTeDiM.. deDiKLeiMiziN hePsi YAPıLsa oYun 10 cd iLe PiyaSa çıKAr .. Pc kaLdırMaZ waLLa![]()
![]()
aaa sÖLeMeYi uNUTTuM .. TrißüNde TaRafTaR sesLEri isTiOrMm...!! GeRÇeK seSLer oLcak..heP aYNı uguLtu çeKiLmioR waLla..![]()

Klüp iLE sözLeşMe TariHi oLMamLı MeNeJeRiN.. ßitince KLüptEn aYrıLcan YA Da uzatcaN..
Alıntılı Yanıtla