Güzel olacak güzel..
Güzel olacak güzel..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
saol,artik futbol bölümüne msj yazabiliyom
benimkide onaylanmadı
inş onaylanır
Amin..
(Bize işlemese ya şu 10 karakter sınırı)
abi ben kaç günden beri onayı bekliyom bi bakarmısınız noldu benimki??
bence cok sacma bır uygulama
iyi sana saçma geliyosa kaldıralım 4ç 1s
burak abi sende aydın abi gibi 4 çay 1 su akımına kapılmışsın![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bnce güzel bi uygulama olmş bnde başvurdum ama kabul edilirmiyim ki
Originally Posted by avniaker
Onaylandınız..Originally Posted by ozzy_casanova
Sorun şu ki; o sizin saçmalığınız, yani üstüne alınma, genel hatlarıyla üyelerin..Originally Posted by gabazurda
Bir de bir ricam olacak..
Yeni üye olan ve futbol bölümüne başvuran arkadaşlar, lütfen diğer bölümlerde en azından iki-üç mesaj yazmış olsunlar. Forumumuz hayli geniş, ilgi alanı bulmakta zorlanmayacağınızı sanıyorum..
ya ben yanlislikla eposta adresimi degistirdim ve simdi futbol bölümüne mesaj yazamiyom,yeniden basvurdum adminlerimiz kabul ederlerse basvurumu cok sevinecegim
ben şimdi basvurumu yaptım sıra sızde
100.yıl önce doğdu şanlı efsane...
abi bende basvurdum daha yeni ne zaman kabul edilir
yaw beni çıkartınızmı .tekrar başvuru yapmak istiyorumm..
benimki hala onaylanmadi yaa bekliyorm walla...
Çok uzun zamandır ilgilenemediğimden benim hatam ve yeni uygulamayı ilgili bölüm sorumlusuna msj yazamadığımı özel msj atınca yardımcı oldu ve haberim oldu. Ben de başvurumu yaptım. Ben mesajlarımın büyük bir kısmını Bursaspor konusuna attığımdan dolayı fanatik olarak davrandığım gerekçesi ile mesaj yazma yetkilerimin kısıtlandığını zannettim.Ancak yeni uygulamaya geçilmiş ve nitekim güzel bir uygulama olmuş.
![]()
Eğer kabul edilirsem yine Bursaspor bölümüne diğer konulara nazaran daha çok mesaj atacağım. Fanatiklik olarak değerlendirileceğini düşünmüyorum. Bunun için kabul edilirsem ve bir sakıncası yoksa teşekkür ederimama olmaz ise canınız sağolsun
![]()
gruba uyelık parasız dımı ...
ben de basvurdum ama galıba hala kabul edılmedı...
böyle giderse site içinde komisyonculuk yapacam haberiniz olsun![]()
Birkaç başvuru harici tümünü kabul ettim.
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
bende yaptım.ama neden olarak fazla ii kendimi belirtemedim.belki reddedilir.
ben kabul edildim gozukuyo ama yazamıyorum neden acaba belli bir sure beklemekmi gerekiyo
kısa süre sonra yazabilirsin ilk başta öyle oluyo.
saol volkan abı.....